Публично състезание

Обявлението е в архива.
5970422

Публикувана на: 16.04.2024

Краен срок: 08.05.2024

Прогнозна стойност: 195000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ИНСТИТУТ ПО МЕТАЛОЗНАНИЕ, СЪОРЪЖЕНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ С ЦЕНТЪР ПО ХИДРО- И АЕРОДИНАМИКА "АКАД. АНГЕЛ БАЛЕВСКИ" ПРИ БАН

Уникален номер на поръчката: 00897-2024-0003

1.1. "Ваучери за храна на електронен носител" се доставят и администрират в съответствие с нормативните изискванията, определени със Закона за корпоративното подоходно облагане чл. 209а и Наредба № 7 от 9 юли 2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна на хартиен и електронен носител, за издаване на ваучери за храна на електронен носител, характеристиките на издаваните ваучери за храна на електронен носител и осъществяване дейност като "Ваучери за храна на електронен носител" са платежни инструменти, които могат да бъдат използвани само по ограничен начин и следва да отговарят на условията по чл. 2, ал. 1, т. 11, буква "в" от Закона за платежните услуги и платежните системи.
1.2. Общият брой на работниците и служителите в ЦХА-Варна, имащи право на ваучери за храна по Наредба № 7 на МТСП и МФ от 09.07.2003 г., може да се изменя и се определя към момента на всяка отделна заявка по договора. Стойността на ваучер за храна за един работник може да варира за всяка отделна заявка по договора, максимум може да възлиза до 200,00 (двеста) лева месечно, освен ако междувременно не бъде променена стойността по чл. 209, ал. 1 от ЗКПО.
1.3. Участниците да са действащ оператор на ваучери за храна на електронен носител към датата на получаване на офертите. Всеки участник в процедурата за възлагане на настоящата обществена поръчка следва да притежава валидно Разрешение, издадено от министъра на финансите за осъществяване на дейност като оператор на ваучери за храна на електронен носител, издадено по реда на чл. 9, ал. 4 от Наредба № 7/ 09.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за осъществяване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор.
1.4. Участниците трябва да представят декларация, че разрешението за извършване на дейност като оператор не е отнето по реда на чл. 11 от Наредба № 7/ 09.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор, и участникът не е в процедура по отнемане на разрешението.
1.5. През едногодишния срок на договора Възложителят НЕ се обвързва с поръчката и плащането на всички ваучери до прогнозната стойност от 195 000 лева, с оглед на преценката му за финансовите възможности през отделните периоди.
1.6. Договорът ще се изпълнява по отделни заявки по образец, представен от Изпълнителя – приложение, което ще е неразделна част от договора. Тези заявки ще се подписват периодично - ежемесечно или друг срок в рамките на една година (1 юли 2024 г. 30 юни 2025 г.).
1.7. Участникът следва да декларира, че има сключени, валидни договори с търговски обекти на територията на страната, вкл. магазини за хранителни стоки, супермаркети, хипермаркети, търговски вериги, заведения за хранене и др. за приемане на електронни ваучери за храна на територията на страната по местоживеенето на служителите на ЦХА-Варна - поне един в кварталите на гр. Варна (например, но не само: Аспарухово, Галата, Христо Ботев, Център, Левски, Цветен, Чайка, Победа, Младост, Трошево, Възраждане, Вл. Варненчик и др.). Към техническото предложение се прилага списък, с посочване на точното им местонахождение (адрес, по който могат да бъдат определени) и наименование, като обектите да са обособени по квартали и посочване вида на обекта, съгласно чл. 38 от Наредба №7/ 09.07.2003 г.
1.8. Участникът следва да декларира, че ще предостави на работодателя ваучерите за храна на електронен носител (пластики) в срок, който не може да бъде по-дълъг от 5 (пет) работни дни, след заплащане на номиналната стойност на ваучерите за храна и възнаграждението за тяхното издаване/ преиздаване съгласно чл. 39 от Наредба 7/ 09.07.2003 г.
Участникът следва да декларира, че ще зареди ваучерите за храна на електронен носител в срок до 5 (пет) работни дни от датата на плащането на номиналната стойност и възнаграждението за издаване на ваучерите за храна на електронен носител.
1.9. Участникът следва да декларира, че има възможност да предостави на ваучери както на физически електронен носител, така и на виртуален електронен носител. За пластиките да има възможност да са поименни.
1.10. Участникът следва да декларира, че ще предостави електронен достъп на работодателите и ползвателите до списъци с търговските обекти, които приемат издадените от него ваучери за храна на електронен носител.
Трябва да посочи по какъв начин ще предостави възможност на ползвателите на ваучери за храна на електронен носител да упражнят сочените в чл. 40, ал. 7 от Наредба № 7 от 2003 г. права, а именно да:
1. проверяват валидността на електронния носител и валидността на заредените по него ваучери за храна на електронен носител;
2. блокират електронния носител по ред и начин, определени от оператора;
3. подават оплаквания към оператора за неправомерни трансакции, извършени с ваучери за храна на електронен носител, заредени на електронен носител.

URL: https://app.eop.bg/today/379400

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД