Публично състезание

Обявлението е в архива.
6144124

Публикувана на: 28.06.2024

Краен срок: 19.07.2024

Прогнозна стойност: 411420.15 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЛЮБИМЕЦ

Уникален номер на поръчката: 00604-2024-0008

Предвижда се демонтаж на съществуващите осветителни тела и подмяната им със съвременни (светодиодни) LED осветители 30W и 50W с висок светлинен добив, с висока степен на енергийна ефективност, добре компенсирани и с дълъг живот. Новите осветителни тела ще се монтират на мястото на съществуващите. Ще се използва съществуващата ел. инсталация и съществуващите лампени излази като ще се подменят монтажните рогатки. Основните дейности, включени в предмета на поръчката са демонтаж на стари осветителни тела и рогатки и съответно доставка и монтаж на нови. Предвижда се  доставката и монтаж на общо 1 815 бр. LED осветителни тела, който се разпределят по мощности, както следва: Доставка и монтаж на осветител LED 30W - 1 535 бр., Доставка и монтаж на осветител LED 50W - 80 бр., Доставка и монтаж на автономни фотоволтаични лампи - 200 бр.
Дейностите, попадащи в обхвата на обществената поръчка, се изпълняват в рамките на проект „Внедряване на енергийно ефективно улично осветление в град Любимец“, съгласно Договор за изпълнение на проект № BG-RRP-4.025-0019, между Министерство на енергетиката и община Любимец за предоставяне на средства на крайни получатели от Механизма за възстановяване и устойчивост (МВУ или Механизма) и Решение за предоставяне на средства от Механизма по всяко предложение, по Национален план за възстановяване и устойчивост, Компонент 4 „Нисковъглеродна икономика“, Инвестиция С4.I3 „Подкрепа за енергийно ефективни системи за улично осветление“.
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложените към документацията техническа спецификация и проектна документация.

URL: https://app.eop.bg/today/406264

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД