Публично състезание

Обявлението е в архива.
6102838

Публикувана на: 12.06.2024

Краен срок: 15.07.2024

Прогнозна стойност: 1240000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"

Уникален номер на поръчката: 04407-2024-0001

Съществуващо положение: в момента НУ „Отец Паисий“ град Харманли не разполага с изграден физкултурен салон и часовете по физическо възпитание и спорт се провеждат в приспособена за целта класна стая. В нея има място за 10 ученика и няколко фитнес уреда. Оставащото свободно пространство не е достатъчно за нормално провеждане на разнообразни спортни активности. Няма никакви хигиенно санитарни условия, където учениците да се преобличат. В период на повече от 6 месеца (есенно – зимен/ зимно-пролетен сезон), децата няма къде да играят. Липсата на база и пълноценни часове по физическо възпитание влияят негативно на цялостното развитие на децата. Поземленият имот, в който е разположено училището е 9450 м2, от които 900 м2 застроена площ. Свободното дворно пространство дава възможност да бъде построен съвременен малък физкултурен салон в съответствие с изискванията на ЗУТ.
   Настоящата поръчка е по  ПРОГРАМА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ И ОСНОВЕН РЕМОНТ НА СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ И ФИЗКУЛТУРНИ САЛОНИ В ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИТЕ УЧИЛИЩА ЗА ПЕРИОДА 2024 - 2027 г. на МОН на Република България. Целта на тази програма е подобряване на спортната култура и физическото възпитание в училищата, чрез предприемането на мерки, които да доведат до изграждане, разширяване и модернизиране на спортната база на училищата и създаване на условия за пълноценното й използване за физическо възпитание и спорт от учениците, както за провеждане на редовните часове, така и на дейности извън учебния план.
 

URL: https://app.eop.bg/today/394457

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД