Публично състезание

Обявлението е в архива.
6127063

Публикувана на: 21.06.2024

Краен срок: 11.07.2024

Прогнозна стойност: 260000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЦЕНТЪР ЗА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - ШУМЕН

Уникален номер на поръчката: 00034-2024-0003

Процедурата се организира и провежда от Възложителя с оглед изпълнение на задълженията му към персонала, произтичащо от чл.292 от Кодекса на труда и съобразно решението на Общо събрание на работещите за разходване на средствата от фонд социално-битово и културно обслужване /СБКО/, за срок от двадесет и четири месеца, считано от датата на сключване на договора.
Предоставянето на социалните придобивки, определени по реда на чл. 293 от КТ ще се  осъществява чрез електронни ваучери за храна при изискванията на чл. 209а от ЗКПО и НАРЕДБА № 7 от  9.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност  като оператор на ваучери за храна на хартиен и електронен носител, за издаване на ваучери за  храна на електронен носител, характеристиките на издаваните ваучери за храна на електронен носител и осъществяване дейност като оператор (Загл. доп. - ДВ, бр. 99 от 2023 г., в сила от 1.01.2024 г.)
Електронните ваучери за храна следва да осигуряват предоставянето на хранителни продукти в обекти за търговия с храни по Закона за храните, с които Изпълнителят има сключени договори за доставчик на храни, включително и разположените на територията на градовете /населените места/, в които се намират филиалите на ЦСМП Шумен - град Шумен, град Нови пазар, град Велики Преслав, град Смядово, град Върбица, град Каолиново и село Венец
Електронните ваучери за храна се издават и предоставят на електронен носител – физическа карта, след конкретни заявки от Възложителя до Изпълнителя, в които се посочват броя и стойността на заявените ваучери.
Първоначалната заявка на Възложителя следва да бъде изпълнена с еднократно издаване и предоставяне на електронни носители /физически карти/ за ваучери за храна от страна на оператора в срок до 7 (седем) работни дни.
А заявките за зареждане на ваучери за храна на електронните носители следва да се изпълняват в срок до 5 (пет) работни дни, след заплащане на стойността на ваучерите и цената за администрирането им.
Ваучерът за храна на електронен носител, следва да отговаря на изискванията по чл. 209а, ал. 2, т. 6 от Закона за корпоративното подоходно облагане, както следва:
- съдържа уникален идентификационен номер, който позволява индивидуализиране и  проследяване на електронния носител;
- съдържа фирмата на оператора и единния идентификационен код, определен от Агенция по вписванията, съответно единния идентификационен код по БУЛСТАТ;
- съдържа фирмата на работодателя /Възложителя/ и единния идентификационен код, определен от Агенция по вписванията, съответно единния идентификационен код по БУЛСТАТ;
- съдържа текст със забрана за теглене на пари в брой от ваучерите за храна на електронен носител;
- съдържа текст със забрана за покупка на вино, спиртни напитки, пиво, тютюневи изделия чрез ваучери за храна на електронен носител;
- съдържа срок на валидност на електронния преносител, ако е приложимо;
- съдържа думите „ваучери за храна по чл. 209а от ЗКПО“ и „валиден само в България“.
Операторите предоставят възможност на ползвателите на ваучери за храна на електронен носител да проверяват валидността на електронния носител и валидността на заредените по него ваучери за храна; да блокират електронния носител по ред и начин, определени от оператора; да подават оплаквания към оператора за неправомерни трансакции, извършени с ваучери за храна на електронен носител, заредени на електронен носител.
 

URL: https://app.eop.bg/today/400343

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД