Публично състезание

Обявлението е в архива.
6140529

Публикувана на: 27.06.2024

Краен срок: 18.07.2024

Прогнозна стойност: 65269.61 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СИЛИСТРА

Уникален номер на поръчката: 00030-2024-0080

Предмет на настоящата обществена поръчка е периодична доставка на канцеларски материали и офис консумативи за нуждите на общинска администрация и второстепенните разпоредители с бюджет. Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка са подробно описани и регламентирани в Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие. Посочените количества са прогнозни и Възложителят не е обвързан с тяхното пълно усвояване, като при необходимост могат да бъдат заявени и количества над прогнозните, както и артикули по вид и количество, извън посочените в техническата спецификация, при процента търговска отстъпка, посочена от изпълнителя в Ценовото му предложение. Предложената отстъпка ще бъде константна стойност за целия срок на изпълнение на договора. Възложителят е задължен да приеме и заплати само количествата, които е заявил и които са доставени в сроковете и при условията на договора. Стойността на всяка доставка се определя въз основа на единичните цени, съгласно предложената ценова оферта на Изпълнителя. Всички разходи, свързани с доставката са за сметка на Изпълнителя
Доставките следва да се извършват комплексно, съгласно заявка на Възложителя, на предварително договорена дата и час, със собствен транспорт и за сметка на Изпълнителя.  

URL: https://app.eop.bg/today/405500

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД