Публично състезание

Обявлението е в архива.
6180602

Публикувана на: 05.07.2024

Краен срок: 26.07.2024

Прогнозна стойност: 695000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РАДОМИР

Уникален номер на поръчката: 00535-2024-0011

В обхвата на поръчката с предмет „Рехабилитация и модернизация на системите за външно изкуствено осветление в град Радомир, с. Дрен и с. Друган – Община Радомир“, се предвижда изпълнението на комплекс от действия, с който да се постигне обновяване на системата за улично осветление (УО) на посочените три населени места на територията на Община Радомир.
Идентифицираните дейности са резултат на направено обследване на текущото състояние и анализ, като са определени при спазване на приложимите нормативни изисквания, необходимите за изпълнение действия. Целия обхват на поръчката е посочен в приложената техническа спецификация, която като неразделна част от документацията на обществената поръчка е задължителна и обвързваща за всички участници.
Пълният обхват и изчерпателното изброяване на дейностите, дължими от изпълнителя са посочени в разработените проектни части на приложения инвестиционен проект, заедно с количествената сметка и техническата спецификация, приложени към настоящата обществена поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/405524

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД