Публично състезание

Обявлението е в архива.
6083153

Публикувана на: 04.06.2024

Краен срок: 25.06.2024

Прогнозна стойност: 13333.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТУНДЖА

Уникален номер на поръчката: 00689-2024-0025

Предмет на настоящата обществена поръчка е: Изготвяне на инвестиционен проект и упражняване на авторски надзор за обект: Реконструкция на водопроводна мрежа, с. Завой, Община „Тунджа“.
 Срок на изпълнение:
 Срок за изготвяне на работния проект – до 90 календарни дни след сключване на договора;
 Упражняване на авторски надзор – през целия период на изпълнение на строителството до подписване на Акт образец 15 без забележки.
Място на изпълнение на авторския надзор – авторският надзор, предмет на поръчката ще се изпълнява в с. Завой, Община „Тунджа“.
Съществуващата водопроводна мрежа на с. Завой е с обща дължина приблизително 4.5 км. Изградена е предимно от азбесто-циментови тръби с диаметър 80мм. Изградените водопроводни отклонения  в с. Завой са 378 на брой с обща приблизителна дължина 3.3 км. и са изградени от поцинковани тръби с  диаметър ¾" и ½" . Водопроводната мрежа има общо 2 спирателни крана - един на хранителния водопровод в началото на селото и един брой на кръстовището на ул.“Камчия“ и ул.“Трети март“. Спирателните кранове са в изправно състояние.

Целта на инвестиционния проект е да се представи проектно и техническо решение за реконструкция на цялата селищна водопроводна мрежа и сградни водопроводни отклонения, съгласно нормативната уредба е необходимо да се изготви инвестиционен проект.
 Съдържание на инвестиционния проект - инвестиционният проектът да се изработи в съответствие със заданието за проектиране, изискванията на ЗУТ, Наредба №4/21.05.2001г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти и други относими норми във фаза: Работен проект с части: Инженерно геоложко и хидрогеоложко проучване, В и К, Геодезия, ПБЗ, ПБ, ПУСО и Сметна документация /количествени и количествено-стойностни сметки/.
* Сметната документация да бъде изготвена на база действащи пазарни цени за СМР през 2024 г.
При упражняване на авторски надзор, проектантът е длъжен:
- да упражнява авторски надзор по смисъла на чл.162 от ЗУТ и носи отговорност за изпълнение на строежа съобразно одобрения инвестиционен проект и изискванията на чл.169, ал.1 и ал.3 от ЗУТ;
- да участва при съставянето на всички изискващи се актове и протоколи по време на строителството;
- да осъществява контрол на количествата, качеството и съответствието на изпълняваните строителни и монтажни работи и влаганите материали с договора за изпълнение на строителството;
- да съгласува сертификати и декларации за съответствие на строителните материали, издадени от сертифицирани лаборатории и фирми, във връзка със спазването на синхронизираните европейски стандарти БДС ЕN и др.
Всички дейности, включени в предмета на обществената поръчка са подробно описани в Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/391622

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД