Ремонт-възстановяване на детска площадка

Обявлението е в архива.
6405401

Публикувана на: 10.10.2024

Краен срок: 18.10.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - .info

Покана за представяне на оферта за ремонт-възстановяване на детска площадка, разположена в кв. „Христо Ботев“ на ул. „511“ № 24 на територията на район  СО- „Слатина“

 П О К А Н А

          За представяне на оферта за ремонт-възстановяване на детска площадка, разположена в кв. „Христо Ботев“ на ул. „511“ № 24 на територията на район  СО- „Слатина“

         Необходимо е остойностяване на количествена сметка за изпълнение на строително-монтажни дейности, свързани с ремонт-възстановяване на детска площадка, разположена в кв. „Христо Ботев“ на ул. „511“ № 24 (след предварителен оглед на място).

    В офертата за изпълнение следва да бъдат посочени подробни елементи на ценообразуване /часова ставка, допълнителни разходи върху труд, допълнителни разходи върху механизация, доставно-складови разходи и печалба/, срок за изпълнение, гаранционен срок (не по-кратък от минимално установения в Наредба № 2 от 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти).               Дейностите ще бъдат възлагани в рамките на календарната 2024 г.

          Офертата се подава до 17.00 ч. на 18 октомври 2024 г. в деловодството на район СО – „Слатина“ –, бул. „Шипченски проход“ № 67, ет. 1 или на e-mail: info@so-slatina.org.

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД