Сключване на договор за доставка на компресиран природен газ

Обявлението е в архива.
5368387

Публикувана на: 05.12.2023

Краен срок: 18.12.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - .info

П О К А Н А
за участие в изпълнение на обществена поръчка

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Моля, да ни бъде изпратена оферта за участие в избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет „Сключване на договор за доставка на компресиран природен газ за отопление на „Хангар и ремонтна работилница за изтребителна авиация” във военно формирование 28000 по реда на чл. 20, ал. 4,
т. 3 от Закона за обществените поръчки.
Всички разходи по подготовката и представянето на офертата са за сметка на участниците. Възложителят не носи отговорност за извършените от участника разходи по подготовка на офертата, в случай че участникът не бъде класиран или в случай на прекратяване на обществената поръчка.
Възложителят не приема за участие и връща незабавно на участниците оферти, които са представени след изтичане на крайния срок.
Офертата следва да отговаря на изискванията на възложителя и да бъде надлежно оформена съгласно указанията за формата и съдържанието на офертите.
Участниците във възлагането на ОП следва да представят своите оферти до 18.12.2023 г.
ИЗИСКВАНИЯ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ
1. Вид на обществената поръчка - военно формирование 28000 – Граф Игнатиево открива възлагането на обществената поръчка (ОП) по чл. 20, ал. 4, т. 3 от Закона за обществените поръчки.
2. Предмет на поръчката – „Сключване на договор за доставка на компресиран природен газ за отопление на „Хангар и ремонтна работилница за изтребителна авиация” във военно формирование 28000 – Граф Игнатиево.
3. Срокове за изпълнение: със сключване на договор (Приложение № 5) и срок за изпълнение до 31.12.2024 г., или до приключване на финансовите средства
4. Място на изпълнение – военно формирование 28000 - Граф Игнатиево.
5. Количество - 16000 нм за целия период на договора.
5.1. Финансов лимит - 30000,00 лв. (тридесет хиляди лева) с включен ДДС.
5.1.1 С цел ненадвишаване на лимита от финансови средства, може да се извършва намаляване на количеството.
5.2. Доставките да се осъществяват при необходимост – в зависимост от потреблението на компресиран природен газ и след заявка от възложителя по телефон или e-mail.
5.3. Всяка доставяна партида от фирмата-доставчик да е съпроводена от сертификат за химичния състав и количества на доставения компресиран природен газ, в който да са посочени стойностните характеристики по т. 3.1.2. от ТС К 21.0998.11 (Приложение № 1).
5.4. Изисквания към батерията от бутилки – съгласно т. 6 от ТС К 21.0998.11 (Приложение № 1).
6. Срок за подаване на офертите - краен срок за подаване на офертите – до 18.12.2023 г.
7. Срок на валидност на офертите - не по-малък от 30 (тридесет) дни, считано от датата на крайния срок за подаване.
8. Критерий за оценка на офертите - критерият за оценка на офертите е „най-ниска цена” в лева на предложената надбавка за 1000 стандартни кубически метра компресиран природен газ над държавно регулираната цена за 1000 стандартни кубически метра компресиран природен газ.
9. Указания към кандидатите, относно формата и съдържанието на офертите:
9.1. Офертата може да се подава на място, на ръка на представител от военното формирование, по пощата, с куриер и по e-mail: graf_log@abv.bg.
Офертата трябва да бъде подписана и подпечатана с печат на фирмата.
9.2. Офертата трябва да съдържа:
9.2.1. Административни сведения за участника.
9.2.2. Декларация за съответствие (Приложение № 2) с изискванията на техническата спецификация ТС К 21.0998.11. (Приложение № 1)
9.2.3. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 54 от Закона за обществените поръчки (Приложение № 3).
9.2.4. Коректно и точно попълнено ценово предложение (Приложение № 4) за доставка на компресиран природен газ.
10. Когато офертата се подава по e-mail: graf_log@abv.bg, трябва да съдържа файлове със сканирани подписани и подпечатани изискуемите документи от т. 9.2.1, т. 9.2.2 , т. 9.2.3., т.9.2.4
11. Когато офертата се подава на хартиен носител, Възложителя има следните изисквания:
11.1. Не се приема от Възложителя оферта, за която е налице едно от следните обстоятелства:
11.1.1 Представената оферта е постъпила в незапечатан плик.
11.1.2. Пликът с представената оферта е постъпила с нарушена цялост.
11.1.3. Представената оферта е постъпила след изтичане на крайния срок за подаване на офертите.
11.2. Всички документи в офертата се представят в един екземпляр на български език, без зачертавания и поправки, подпечатани с печата на фирматаучастник, подписани или заверени на всеки лист от лицето, респективно лицата, които управляват или представляват фирмата, или други упълномощени от тях
лица. Ако представителната власт произтича от пълномощно, то следва да съдържа всички данни на лицата (упълномощен и упълномощител), както и изрично изявление, че упълномощеното лице има право да подпише офертата и да представлява участника в процедурата. Копие на пълномощното се прилага в офертата.
Офертата се представя в един запечатан, непрозрачен и с ненарушена цялост плик, от участника или от упълномощено от него лице – лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Пликът трябва да бъде надписан, както следва:
с. Граф Игнатиево, п.к.4198
 обл. Пловдив,
 военно формирование 28000
 ОФЕРТА
за участие във възлагане на обществена поръчка с предмет:
„Сключване на договор за доставка на компресиран природен газ за отопление на „Хангар и ремонтна работилница за изтребителна авиация” във военно формирование 28000
Върху плика следва да бъде посочено наименованието на участника, пълен и точен адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес.
11.3. При приемане на офертата върху плика се отбелязват поредният номер, датата на получаването, като посочените данни се записват във входящ регистър, за което на приносителя се издава документ.
11.4 Възложителят не приема за участие и връща незабавно на участниците оферти, които са представени след изтичане на крайния срок или в незапечатан или скъсан плик. Тези обстоятелства се отбелязват във входящия регистър на възложителя.
11.5. Ако участникът изпрати офертата чрез препоръчана поща или куриерска служба, разходите за тях са за сметка на участника. Рискът от забавяне или загубване на офертата в този случай са за сметка на участника.
11.6. До изтичане на срока за подаване на офертите всеки участник в процедурата може да промени, допълни или да оттегли офертата си.
12. Всички разходи по подготовката и представянето на офертата са за сметка на участниците. Възложителят не носи отговорност за извършените от участника разходи по подготовка на офертата, в случай че участникът не бъде класиран или в случай на прекратяване на обществената поръчка.
13. До разглеждане, оценяване и класиране ще бъдат допуснати само оферти, които отговарят на изискванията, предвидени в тази покана.
14. Приключване на обществената поръчка.
14.1. Комисия съставя протокол от дейността си за проведено пазарно проучване, разглеждане на подадените оферти, допускане и класиране на кандидатите за изпълнение на обществена поръчка, който се подписва от всички членове и се представя на възложителя, заедно с цялата документация.
14.2. Възложителят уведомява участниците за резултатите от класирането в срок от 5 (пет) работни дни от утвърждаване на протокола.
14.3. Възложителят подписва договор с избрания участник за изпълнение на обществената поръчка.
14.4. Когато класираният на първо място участник откаже да подпише договора или са налице други нормативно определени пречки, комисията предлага на командира класирания на второ място участник да подпише договора или да бъде публикувано ново съобщение за същата обществена
поръчка. Ако не бъде избран изпълнител след повторното публикуване на обществена поръчка, комисията може да предложи на командира обществената поръчка да бъде прекратена.
15. Начин на плащане - плащането ще се извърши от военно формирование 28000 - Граф Игнатиево, след всяко приемане на доставка на компресиран газ, след получаване на следните документи:
- приемо-предавателен протокол за доставката;
- надлежно оформена фактура – оригинал.
За допълнителна информация, ще бъдем на разположение на телефони:
- м-р Светослав Стоянов – сл. телефон: 032/905523, 032/905548;
- ст. лейт. Димитър Йорданов Гачев – сл. телефон 032/905548.

Документи:

ПОКАНА - Доставка на компресиран природен газ.pdf

 Приложение № 1 - Техническа спецификация.PDF

 Приложение № 2 - Декларация за съответствие и Приложение № 3 - Декларация по чл. 54.pdf

 Приложение № 5 - Проект на договор за доставка на компресиран природен газ.pdf

 Приложение № 3 - Ценово предложение.pdf

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД