Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6140551

Публикувана на: 27.06.2024

Краен срок: 09.07.2024

Прогнозна стойност: 67500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА АННА" СОФИЯ АД

Уникален номер на поръчката: 00692-2024-0037

Предмет на поръчката е доставката на медицинско оборудване за УМБАЛ „Света Анна“ – София АД, съгласно техническа спецификация, приложена към документацията за участие в процедурата.
Процедурата обхваща 2 броя обособени позиции, както следва:
Обособена позиция №1 – Механично болнично легло със странични бордове, стойка за инфузия и матрак – 50 броя
Обособена позиция №2 – Болнично шкафче – 50 броя.
Медицинското оборудване следва да е в пълно съответствие с изискванията и техническите характеристики, посочени в спецификацията, изготвена от Възложителя.
Офертите могат да се подават:
- за цялата процедура
- за една от обособените позиции.
Участието за обособена позиция е комплексно, като участниците подават само една оферта за изпълнение на поръчката и не се допуска представяне на варианти.
Договорът ще се сключи за период от 12 месеца, като изпълнението се осъществява след писмена заявка, в зависимост от потребностите на Възложителя. Срокът за доставка на оборудването е по предложение на участника в календарни дни, не по-дълъг от 30 календарни дни, считано от подаване на писмена заявка. Лечебното заведение няма задължение за закупуването на медицинско оборудване, предмет на настоящата процедура.
Гаранционният срок на оборудването е по предложение на участника, в месеци, като не може да бъде по-кратък от 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на приемо-предавателния протокол за извършена доставка.
Плащането се извършва в левове, по банков път, отложено, в срок, предложен от участника, но не по-кратък от 60 календарни дни след представяне на писмена заявка, фактура, гаранционна карта и приемо-предавателен протокол. Крайната цена включва всички разходи до краен получател УМБАЛ „Света Анна” – София АД.
Към техническото си предложение всеки участник следва да приложи следните документи, които са неразделна негова част:
1. Технически документи, брошури и каталози, от които да са видни параметрите на предлаганото от участника медицинско оборудване и неговото съответствие с изискванията на Възложителя, изброени в техническата спецификация
2. Oторизационно писмо от производителя на медицинско оборудване или негов оторизиран представител с правото участникът да търгува с негови продукти. Оторизационно писмо не се изисква само в случаите, когато участникът и производителят са едно и също лице.

URL: https://app.eop.bg/today/405777

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД