Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6164387

Публикувана на: 03.07.2024

Краен срок: 18.07.2024

Прогнозна стойност: 116666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТУНДЖА

Уникален номер на поръчката: 00689-2024-0032

1.Предмет на поръчката
Предмет на настоящата поръчка е извършване на строително-монтажни работи във връзка с реализиране на инвестиционен проект за обект Ремонт на сградата на детска градина "Кольо Тенев", находяща се в УПИ XVII-206, кв.26 по ПУП на с. Тенево, Община „Тунджа“.
Описание на строително-монтажни работи, включени в предмета на поръчката са както следва:
-    демонтаж на врати, прозорци и витрини;
-    доставка и монтаж на AL и PVC дограма, ремонт на съществуващи PVC крила на врати и прозорци;
-    събаряне на компрометирани тухлени стени и направа на нови от гипсокартон на щендерна конструкция (запазвайки съществуващите ЕЛ и ВиК инсталации);
-    частична подмяна на санитария, фаянс и теракот, както и нови теракотни настилки в санитарните помещения;
-    подмяна на стар балатум и первази;
-    стъргане и изкърпване шпакловка по стени и тавани;
-    боядисване с боя по стени и тавани;
-    къртене на пропаднала бетонова настилка и направа на нова, демонтаж на пропаднали тротоарни плочки, насипване и уплътняване на основата с трошен камък, полагане на пясъчна подложка 5 см. и фугиране с разтвор на наличните плочки.
 2.  За обекта има изготвен инвестиционен проект в следните части: Архитектурна, Конструктивна, План за безопасност и здраве, Пожарна безопасност и е издадено Разрешение за строеж № 28 от 30.01.2023 г.
 Строително-монтажните работи, включени в предмета на поръчката са подробно описани/указани в инвестиционния проект, неразделна част от документацията за участие.
3. Срок за изпълнение на строително-монтажните работи - съгласно посочения от участника, определен за изпълнител в Предложение за изпълнение на поръчката – Образец №2, но не повече от 60 дни, като срокът започва да тече от подписване на Протокол за откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво на строежа - Приложение №2 към чл.7, ал.3, т.2 от Наредба № 3 от 31 юли 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството и е до завършване на строителните работи на обекта и съставяне на Констативен акт за установяване годността за приемане на строежа - Приложение № 15 към чл. 7, ал. 3, т. 15 от Наредба № 3 от 31 юли 2003 година за съставяне на актове и протоколи по време на строителството без забележки.
4. Място на изпълнение на поръчката: Строително-монтажните работи ще се изпълняват в УПИ XVII-206, кв.26 по ПУП на с. Тенево, Община „Тунджа“.

 

URL: https://app.eop.bg/today/406202

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД