Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6270028

Публикувана на: 13.08.2024

Краен срок: 26.08.2024

Прогнозна стойност: 121500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РОДОПИ

Уникален номер на поръчката: 00464-2024-0035

При изпълнение на настоящата обществена поръчка следва да се извърши изготвяне на инвестиционен проект, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор за обект: "Поставяне и изпълнение на модулна конструкция за обособяване на две класни стаи в двора на ОУ „Пенчо Славейков“, ПИ 03304.501.1167 по КК на с. Белащица - община "Родопи" - Пловдив". В предметния обхват на възлагане в настоящата поръчка  са включени дейностите:

  • Дейност 1: Проектиране - Проектирането е еднофазно  и включва изготвяне на технически инвестиционен проект по всички части за изпълнение на строителни и монтажни работи на обект: "Поставяне и изпълнение на модулна конструкция за обособяване на две класни стаи в двора на ОУ „Пенчо Славейков“, ПИ 03304.501.1167 по КК на с. Белащица - община "Родопи" - Пловдив", в това число съгласуване на изготвения технически инвестиционен проект с всички компетентни органи и експлоатационни дружества /при необходимост/ до степен на готовност за издаване на Разрешение за строеж.
  • Дейност 2: Строителство/СМР - Изпълнителят трябва да осигури законосъобразно, качествено и срочно започване, изпълнение и завършване на строителството, включително доставка на строителни продукти, механизация, работна сила и всякакви услуги и дейности, необходими за изпълнение на строителството в съответствие с техническата спецификация и инвестиционните проекти, съгласно Закона за устройство на територията (ЗУТ) и подзаконовите нормативни актове по прилагането му.
  • Дейност 3: Авторски надзор - Авторският надзор се изпълнява от проектантите, архитекти, инженери или техни упълномощени лица, които са проектирали частите на инвестиционния проект. Авторският надзор следва да бъде осъществен съгласно условията на договора за изпълнение, ЗУТ, както и всички приложими технически стандарти и норми и разпоредби на действащото българско законодателство и законодателството на Европейската общност.

Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението  на  обществената  поръчка  са  описани  и  регламентирани  в  ЧАСТ  II „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/419233

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД