Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6385101

Публикувана на: 03.10.2024

Краен срок: 18.10.2024

Прогнозна стойност: 179519.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА САДОВО

Уникален номер на поръчката: 00795-2024-0009

Настоящата обществена поръчка следва да определи Изпълнител за основното обновяване на северен тротоар по улица „1ва“, между осови точки 47 и 48, и прилежащото нему площадно пространство.
Тротоарът, предвиден за ремонт (между о. т. 47 и о. т. 48) е с осова дължина 155 m и относително постоянна ширина от 2,50 m. Предвижда се изпълнение на нова тротоарна настилка от бетонни плочки тип „паве“, наред с подмяна на алейните бордюри. В зоната на обособения паркинг и при подход към читалище, настилката ще бъде усилена – полагане на вибропресовани бетонови елементи тип паваж със заключващ механизъм за високо натоварване и фугиране с пясък. Основата за новите настилка следва да бъде подходящо подготвена: оформена, подравнена и уплътнена земна основа и последователно положени пластове от геотекстил, трошена скална фракция със зърнометрия (0-63 – в слой с дебелина минимум 12 cm), (0-32 – в слой с дебелина минимум 8 cm) и пясъчна възглавница с дебелина минимум 5 cm. За площадното пространство, находящо се в УПИ IX – културен дом, сладкарница, кметство, поща, здравна служба и обществени организации в кв. 16 по КРП на село Караджово, се предвижда демонтиране на съществуващата настилка по алеите и ограждащите ги бетонови бордюри. Изградените стени, отделящи тротоара от площадното пространство и разликата между нивата им, ще се премахнат като на тяхно място се предвижда изграждане на нови. За осигуряване поддържането на флората в площадното пространство, е заложено да се монтира поливна система, захранвана от съществуващ сондажен кладенец. Алеите ще се запазят като разположение и геометрия в по-голямата си част като ще се оформят с нова настилка от бетонови плочи върху оформена, подравнена и уплътнена земна основа и последователно положени пластове от геотекстил, трошена скална фракция със зърнометрия (0-63 – в слой с дебелина минимум 12 cm) и (0-32 – в слой с дебелина минимум 8 cm) и пясъчна възглавница с дебелина минимум 5 cm. Зелените площи следва да се отделят от алеите посредством вибропресовани бетонни изделия за декоративни стени с възможност за полагане в права и крива линия на няколко реда. Последният ред трябва да бъде от подходящи завършващи елементи – шапки.
За обекта има издадено Разрешение за строеж №81 от 02.07.2024 год. на Главен архитект на община Садово, влязло в законна сила на 24.07.2024 год.

URL: https://app.eop.bg/today/430156

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД