Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6218781

Публикувана на: 22.07.2024

Краен срок: 01.08.2024

Прогнозна стойност: 35000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф.Иван Митев ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00870-2024-0021

Поръчката е с предмет: Доставка на хигиенни материали за нуждите на СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев” ЕАД.
Обща прогнозна стойност на обществената поръчка: 35 000,00 (тридесет и пет хиляди лева и 00 ст.) без вкл. ДДС. Прогнозната стойност включва всички плащания без данък върху добавената стойност (ДДС). Предложената от участника цена задължително включва всички разходи по опаковането, транспортирането и доставката на предложените артикули до Възложителя.
Участникът предлага в ценовото си предложение единични цени на всички посочени продукти в лева без ДДС и обща стойност в лева без ДДС за прогнозното количество, за нуждите на оценяването.
В ценовите предложения следва да са посочени цени за всички стоки (артикули), ако липсва цена за някой/и от стоките (артикулите) в предложението на участник, същият ще бъде отстранен от участие в обществената поръчка.
Посочената прогнозна стойност представлява максимално допустима стойност на договора за възлагане на обществената поръчка и Възложителят се лимитира с нея.
Срок на изпълнение: 
12 (дванадесет) месеца от влизането в сила на договора за възлагане на настоящата обществена поръчка или до достигане на стойността на договора.
 

URL: https://app.eop.bg/today/413764

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД