Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6180909

Публикувана на: 09.07.2024

Краен срок: 19.07.2024

Прогнозна стойност: 160259.84 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ "ХРИСТО БОТЕВ"

Уникален номер на поръчката: 04337-2024-0002

„Основен ремонт на спортни площадки в ПГ „Христо Ботев“ ПИ 57649.503.848, УПИ II, кв.61, гр.Попово“
Територията, обект на проекта, е част от урегулиран поземлен имот за училище с площ 7,541дка по КАИС и по АС, като предвидените СМР са на площ общо за двете площадки приблизително 1,5дка. Поради наклоненият терен съществуващите площадки са изградени терасовидно с достъп до тях от училищната сграда с алеи и групи от външни стъпала.
Изработена е геодезическа снимка на територията.
Предвидено е основен ремонт на две комбинирани спортни площадки, като и двете са асфалтирани. Има изградени високи огради към жилищните имоти, като оградите са дублирани - метална ниска 2.5м с метални профили върху съществуваща бетонова основа и висока от метални колони и пана и мрежа.

ПЛОЩАДКА I - МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СПОРТНА ПЛОЩАДКА ИГРАЛНО ПОЛЕ ФУТБОЛ НА МАЛКИ ВРАТИ, ТЕНИС НА КОРТ, ВОЛЕЙБОЛ, БАСКЕТБОЛ И БАДМИНТОН и БЯГАНЕ 30м и 200м /совалково бягане/
Площ 900кв.м., като игралното поле на многофункционалната площадка е 510кв.м с акрилна настилка.
Демонтажни работи
Предвидено е да се премахнат съществуващите съоръжения, да се фрезова съществуващата настилка от асфалтобетон, като се запази наклона на площадката, да се оформи разширяване към площадка II с цел осигуряване на писта за бягане 50м /откъм алеята и пясъчника/.
Нови СМР
Да се изпълни асфалтова настилка 4см за основа на игралното поле, да се монтират, съответно с нови основи необходимите съоръжения - баскетболни кошове и стълбове за волейбол, стълбове за тенис на корт, комбинирани със съответните мрежи за волейбол и тенис на корт и бадминтон. Площадката може да се ползва и за народна топка. В 510кв.м са оформени едно баскетболно игрище, едно футболно на малки врати, волейбол, тенис на корт. Предвидени са комбинирани уреди за футбол на малки врати с баскетболен кош. Предвидени са за очертание и писта за бягане с дължина 50м - с два коридора за совалково бягане, като същите могат да се ползват и за 30м бягане. Предвидени са стълбове за волейбол, комбинирани с мрежа и тенис на корт и бадминтон. Площадката може да се ползва и за народна топка.
Завършващият слой на площадката по проект е с акрилна настилка.
Предвидено е да се ремонтира /там където е необходимо/ и освежи с блажна боя съществуващите огради.
Предвиден е нов предпазен парапет с височина 1м, поради денивелацията на двете площадки.
 Предвидена е нова алея за осигуряване на достъпна среда до първата площадка, като мястото ѝ е съобразено със съществуващата група стъпала и пясъчника.

ПЛОЩАДКА II - МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СПОРТНА ПЛОЩАДКА ИГРАЛНО ПОЛЕ ТЕНИС НА КОРТ, ВОЛЕЙБОЛ, СТРИЙТ БАСКЕТБОЛ И БАДМИНТОН с акрилна настилка
Площ на цялата площадка 486кв.м, като игралното поле на многофункционалната площадка е 375кв.м.
Демонтажни работи
Предвидено е да се премахнат съществуващите съоръжения, да се фрезова асфалтова  настилка, като се запази наклона на площадката, да се премахне компрометираната част от подпорната стена с височина около 40см, служещи за трибуни и премахване на бетонови стойки за пейки.
Нови СМР
Да се изпълни нова асфалтова настилка 4см за основа на игралното поле, да се монтират, съответно с нови основи необходимите съоръжения - баскетболни кошове и стълбове за волейбол, стълбове за тенис на корт, комбинирани със съответните мрежи за волейбол и тенис на корт и бадминтон. Площадката може да се ползва и за народна топка. В 375кв.м с акрилна настилка са интегрирани две баскетболни игрища за стрийт баскетбол, волейбол, тенис на корт.
Завършващият слой на площадката по проект върху асфалтобетона е с акрилна настилка.
Предвиден е ремонт, там където е необходимо, на съществуващите ограда с метални пана и освежаване на оградата.

URL: https://app.eop.bg/today/409281

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД