Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6180798

Публикувана на: 09.07.2024

Краен срок: 22.07.2024

Прогнозна стойност: 241678.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СТРАЖИЦА

Уникален номер на поръчката: 00078-2024-0020

Предметът на обществената поръчка включва изготвяне на работен проект, изпълнение на строително-монтажните работи и осъществяване на авторски надзор за обекта.
Предвижда се Изпълнителят да извърши следните основни дейности:
•   Дейност 1: Изработване на инвестиционен проект във фаза Технически проект, съгласно ЗУТ, Наредба № 4 за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти;
•   Дейност 2: Изпълнение на СМР на основание разработения и одобрен технически проект, при спазването на изискванията на всички действащи към настоящия момент в Република България закони, правилници, нормативи, касаещи изпълнението на обекти и работи от такъв характер;
•   Дейност 3: Упражняването на авторски надзор по време на изпълнението на строителни и монтажни работи в съответствие с изискванията на чл.162 от Закона за устройство на територията.
Алеите в градския парк на гр.Стражица, разположен в УПИ IV, кв.102 са с асфалтово покритие, което е в много лошо състояние.
Главната пешеходна алея в градския парк (алея „Казаларската царица“) е разположена изцяло в УПИ IV, кв.102 по регулационния плана на гр. Стражица. Алеята започва от общинския пазар, разположен в съседния квартал 163. Алеята преминава на запад, а след това и на югозапад, като достига пешеходния стоманобетонов мост над река „Голяма река“, свързващ града с жп гарата и стадиона. Дължината на алеята е около 410 м., а ширината й е около 3м. Алеята странично е обрамчена с бетонови ивици. През годините алеята е разкопавана многократно за прокарване на различни комуникации и в тези участъци настилката е пропаднала.
От източната страна на главната пешеходна алея, в рамките на УПИ IV, кв.102  са изпълнени три второстепенни пешеходни асфалтови алеи. Тези алеи отвеждат до централен площад (форум) с неправилни размери в градския парк, около който са разположени детски съоръжения за игра, пейки, перголи, цветарници. Асфалтовата настилка на тези алеи е в много лошо състояние. Настилката им също не е ремонтирана повече от 40 години.
 

URL: https://app.eop.bg/today/408765

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД