Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6180694

Публикувана на: 08.07.2024

Краен срок: 23.07.2024

Прогнозна стойност: 2000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02716-2024-0060

Предмет на поръчкатаПредмет на поръчката е доставка на хигиенни, санитарни, почистващи материали и консумативи за нуждите на „ДГС – Бургас”, ТП на „ЮИДП” ДП гр. Сливен. Доставката, включена в предмета на настоящата обществена поръчка, е описана в Техническата спецификация към настоящата документация.
Обект на обществената поръчка: Обектът на обществената поръчка е: „доставки на стоки, осъществявани чрез покупка…“ по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП
Правно основание за откриване на поръчкатаПравното основание за откриване на поръчката е чл. 186 във вр. с чл. 20, ал. 3, т. 2 ЗОП и Глава девета от Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки (ППЗОП).
Прогнозната стойност на поръчката е в размер до 2 000 /две хиляди / лв. без ДДС.
Финансирането по настоящата поръчка е осигурено със собствени средства от обичайна търговска дейност на Възложителя.
ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ няма задължение за цялостно усвояване на посочения финансов ресурс.
Възложителят не предвижда опции и/или подновяване.
Плащанията ще се извършват в български лева по банкова сметка, посочена от изпълнителя, съгласно условията на проекта на договора.
Възможност за представяне на варианти в офертите - не се предвижда.
Срок на договора: Договорът влиза в сила считано от дата на подписване от Страните  и е със срок на действие до изпълнение на всички поети от Страните задължения по Договора, но за не повече от 12 /дванадесет/ месеца, считано от датата на сключването му.
Място на изпълнение на поръчката: Мястото на извършване на доставките е административната сграда на ТП „Държавно горско стопанство – Бургас”, адрес: гр. Бургас, ул. “Цар Иван Шишман“ № 8, ет. 2.
Срок на валидност на офертите: 3 (три) месеца от датата, определена за краен срок за получаване на оферти. Възложителят си запазва правото да покани допуснатите участници да удължат срока на валидност на офертите, когато той не е изтекъл. Когато срокът е изтекъл, Възложителят кани участниците да потвърдят валидността на офертите си за определен от него нов срок.Участник, който не удължи или не потвърди срока на валидност на офертата си, се отстранява от участие.
Обхват на доставката: Вида на артикулите са посочени неизчерпателно в Техническата спецификация – Приложение № 1.За срока на изпълнение на договора за обществената поръчка, Възложителят има право да количества за всеки артикул от Техническата спецификация според нуждите си, както и да не възлага или заменя доставката на даден артикул.
 

URL: https://app.eop.bg/today/406779

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД