Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6361126

Публикувана на: 24.09.2024

Краен срок: 07.10.2024

Прогнозна стойност: 63606.80 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КОСТЕНЕЦ

Уникален номер на поръчката: 00484-2024-0026

Предметът на обществената поръчка включва доставка на съоръжения за туризъм и места за отдих за обновяване на екопътека „Костенските водопади“
Проект „Екопътека костенските водопади“ е за създаване на туристическа инфраструктура на територията на община Костенец – маршрут в Рила, наречен екопътека „Костенските водопади“. Тя ще свързва Костенския водопад (намиращ се в курорта Вили Костенец), хижа „Гургулица“ и Скаловитски водопад, който е в най-отдалечената планинска част от маршрута.  Маршрутите и сега съществуват и са популярни сред населението и част от гостите на общината, но не са социализирани и няма достатъчно информация за тях, както и съоръжения улесняващи достъпа. Чрез реализацията на проекта ще бъдат поставени информационни, указателни и образователни табели и съоръжения за туризъм и отдих по цялата дължина на екопътеката.
Дейността включва изработване, доставка и монтаж на следните съоръжения: 1 бр. Информационна табела начало на маршрута вили Костенец, 1 бр. Интерактивен камък с книга, 1 бр. Фото пункт „Изглед с.Костенец“ и връх „Шпаньовица“, 1 бр. Интерактивна табела „Птиците в Рила“, 1 бр. Люлка везна , 1 бр. Детска люлка, 1 бр. Фото пункт „Мечките“, 2 бр. Беседка, 2 бр. Велостойка с информационна табела, 1 бр. Училище на открито - учебна дъска и дънери за сядане, 1 бр. Хамак от мрежа, 1 бр. Входна арка екопътека „Скаловитец“, 1 бр. Интерактивна табела „По следите на дивите животни“, 1 бр. Интерактивна табела „Опознай дърветата“,300 бр.  Стъпала от чела от дървени трупи, 150 л.м. Парапет,  1 бр. Предупредителна табела „Внимание! Отровни гъби!“, 2 бр. Интерактивна спирка „Лупа“, 1 бр. Информационна табела „Водопада“, 8 бр. Дървени пейки и 10 бр. Указателна табела. 
Предметът на обществената поръчка е подробно описан в Раздел 1 - Техническа спецификация и Количествената сметка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/428394

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД