Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6180578

Публикувана на: 05.07.2024

Краен срок: 15.07.2024

Прогнозна стойност: 60400.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "ЦАРИЦА ЙОАННА-ИСУЛ" ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00494-2024-0028

Абонаментна поддръжка с доставка на резервни части за асансьорни уредби в УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ” ЕАД
Обхватът на обществената поръчка включва, но не се изчерпва с абонаментна поддръжка, профилактика, извършване на всички функционални проверки и технически обслужвания на асансьорите, 24-часово непрекъснато аварийно обслужване и ремонтни дейности, съгласно Наредба за безопасната експлоатация и технически надзор на асансьори (посл. изм. бр. 60 от 20.07.2018 г., в сила от 20.07.2018 г.). Параметрите на всяка една от асансьорните уредби са посочени в Техническата спецификация от документацията за участие.
Срокове за изпълнение на услугите по договора:
            1. В работни дни /понеделник – петък/, изпълнителят е длъжен да осигури непрекъснато присъствие на минимум един квалифициран сервизен специалист в часовия диапазон от 08.00-16.30 часа. Сервизният специалист следва да бъде позициониран в работно помещение, предоставено от Възложителя. 
            2. Изпълнителят е длъжен да реагира при извършване на сервизно обслужване и аварии след повикване, както следва:
            a) аварийно (при сигнализация, че в кабината е заседнал човек), в работни дни, от 08.00-16.30 часа -  не повече от 5 (пет) минути;
            б/ аварийно (при сигнализация, че в кабината е заседнал човек), в работни дни от 16.30 - 08.00 часа, както и в празнични и почивни дни -  не повече от 45 (четиридесет и пет) минути;
            в/ сервизно (при сигнализация/повикване за нарушаване функцията на асансьорната уредба) – не повече от 24 (двадесет и четири) часа.
            3. Изпълнителят е длъжен да отстранява повредата при изпълнението на услуги свързани с абонаментната сервизна поддръжка на асансьори, когато дейността не е свързана с подмяна на елементи и части - до не повече от 12 (дванадесет) часа след диагностицирането на повредата.
            4. Изпълнителят е длъжен да отстранява повредата при изпълнението на услуги свързани с абонаментната сервизна поддръжка на асансьори, когато дейността е свързана с ремонт и подмяна на елементи и части, включени в техническата спецификация – до не повече от 5 (пет) работни дни след одобрение на Възложителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/405673

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД