Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6017738

Публикувана на: 07.05.2024

Краен срок: 20.05.2024

Прогнозна стойност: 99990.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00397-2024-0012

Предметът включва доставка на резервни части за автомобили и багери, собственост на „В и К“ ЕООД гр. Стара Загора. Поръчката е с две обособени позиции, в зависимост от вида на моторните превозни средства – автомобили и багери. Целта на процедурата е да се избере Изпълнител за сключване на договори за доставка на резервни части.
- Обособена позиция №1 с наименование: „Доставка на резервни части за  автомобили“. Предметът включва доставка на резервни части за автомобили. Подробно описание на резервните части е посочено в техническа спецификация – Приложениe №1.
- Обособена позиция №2 с наименование: „Доставка на резервни части зa багери  NEW HOLLAND-B110B, JCB  и  HIDROMEK-102B ”. Предметът включва доставка на резервни части за багери  NEW HOLLAND-B110B, JCB и HIDROMEK-102B. Подробно описание на резервните части е посочено в техническа спецификация – Приложение №1.
Доставяните резервни части следва да са нови, неупотребявани и не рециклирани с гаранционен срок  минимум 12 месеца.
Доставките по всяка една от обособените позиции ще се извършват по периодични заявки от страна на Възложителя при възникнали потребности от тях и в зависимост от финансовите му възможности. Срокът за изпълнение на доставките по обособените позиции след получена заявка да е 1 работен ден. Всяка една от заявките ще се връчва лично на упълномощен представител на Изпълнителя, по пощата - чрез обратна разписка, на ръка срещу подпис, по факс/телефон или e-mail. В заявката ще се упоменава конкретния вид резервна част, от която Възложителят има нужда и  точното количество. Предаването на стоките се удостоверява с двустранно подписан приемо-предавателен протокол, в 2 /два/ идентични екземпляра от определени от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ и ИЗПЪЛНИТЕЛЯ лица.    
 

URL: https://app.eop.bg/today/382515

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД