Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6191187

Публикувана на: 10.07.2024

Краен срок: 22.07.2024

Прогнозна стойност: 188620.25 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "Н.Й.ВАПЦАРОВ"

Уникален номер на поръчката: 03789-2024-0001

„Основен ремонт на спортни площадки 2 бр. ОУ „Никола Вапцаров“ ПИ 57649.503.2803, УПИ V, кв. 155, гр. Попово“„Основен ремонт на спортни площадки 2 бр. ОУ „Никола Вапцаров“ ПИ 57649.503.2803, УПИ V, кв. 155, гр. Попово“

ПЛОЩАДКА I площ 540 кв.м
Демонтажни работи
Предвидено е да се премахнат съществуващите съоръжения, да се премахне шамота, като се запази наклона на площадката, да се премахне съществуващата вътрешна ограда /откъм училището и алеята/, да се почистят от растителност съществуващите трибуни.
Нови СМР
Да се изпълни нова армирана шлайфана бетонова настилка за основа на игралното поле, да се монтират, съответно с нови основи необходимите съоръжения - баскетболни кошове и стълбове за волейбол, комбинирани с мрежа и тенис на корт и бадминтон. Площадката може да се ползва и за народна топка.
Завършващият слой на площадката по проект е изкуствена трева.
Площадката се затваря от две страни с ограда от метални пана с височина 2.5м върху съществуващите стари основи на оградата и допълнително излят стоманобетонен пояс.
Предвидена е нова ограда с метални пана и електрозаварена мрежа по ул. „Цар Асен“, с височина 2.5м на отделни метални стълбчета.
Съществуващите трибуни 2 реда да се обновят, като се долее допълнително бетон върху стария и се монтират дървени пейки.
Предвиден е предпазен парапет с височина 1м, след трибуните, поради денивелацията на двете площадки.
Предвидена е нова алея за осигуряване на достъпна среда до първата площадка, като мястото ѝ е съобразено със съществуващата висока растителност.

ПЛОЩАДКА II площ 1705 кв.м, като игралното поле на многофункционалната площадка е 1000 кв.м
Демонтажни работи
Предвидено е да се премахнат съществуващите съоръжения, да се фрезова асфалтовата настилка, като се запази наклона на площадката, да се премахне компрометираната част от подпорната стена с височина около 60см в северозападния край на площадката.
Нови СМР
Да се изпълни нова асфалтова настилка 4см за основа на игралното поле, да се монтират, съответно с нови основи необходимите съоръжения - баскетболни кошове и стълбове за волейбол, стълбове за тенис на корт, комбинирани със съответните мрежи за волейбол и тенис на корт и бадминтон. Площадката може да се ползва и за народна топка. В 1000 кв.м са оформени две баскетболни игрища, едно футболно на малки врати, волейбол, тенис на корт.
Предвидени са за очертание и прилежащите към двата свободни баскетболни коша за стрийт баскетбол зони и писта за бягане с дължина 50м - с два коридора за совалково бягане, като същите могат да се ползват и за 30м бягане.
Завършващият слой на площадката по проект остава на асфалтобетон.
Предвидена е нова ограда с метални пана и електрозаварена мрежа по ул. „Цар Асен“, с височина 2.5м на отделни метални стълбчета по късата страна на игралното поле.
- Съществуващите Мултифункционални спортни площадки на открито са ориентирани североизток-югозапад с отклонение 260. При основният ремонт и реконструкцията на игралните полета не засяга благоустрояването и озеленяването, като само е оформена алея с осигурена достъпна среда съгласно Наредбата.
- С направата на основният ремонт на съществуващите спортни площадки са осигурени две многофункционални игрални полета за практикуване на волейбол и баскетбол, при което са спазени спортно-техническите изисквания към игрищата на всеки един от спортовете – размерите на спортните полета за волейбол (18,00м./9,00м.) и за баскетбол (28,00м./15,00м.) и съответно свободната зона или зоната на безопасност около тях. Народната топка се съвместява в игралното поле на волейболното, без мрежа. Освен основните съоръжения на игрищата съответно: две баскетболни табла на самостоятелни стълбове; и разделителната мрежа на волейболното игрище, опъната между стълбове, с възможност за вариране на височината ѝ според възрастовите групи, са предвидени две врати за футбол с размери 300/200, стълбове за тенис на корт, очертания на писта за бягане.
На територията ѝ, извън зоните на спортното поле на комбинираната първа площадка, са предвидени места за монтиране на пейки върху съществуващи трибуни.
Предвидени са направа на маркировка на спортните полета, както и очертанието на лекоатлетически писти - 2 коридора с дължина 50м. Площадката е оградена с ограда от оградна мрежа с височина 2,50м. на метални стълбове върху единични бетонови основи откъм ул. „Цар Асен“, като се ползват и съществуващата ограда и денивелацията на терена.
Първата площадка е с нова ограда откъм училището с височина 2.5м върху нов бетонов пояс със средна височина до 25см. над прилежащите настилки, като са предвидени три вход-изхода, два от които са с врати.
- При изпълнението на демонтажните и строително-монтажните работи да се спазват изискванията на действащите нормативи и стандарти в строителството, указанията за транспорт, съхранение и влагане на изделията от производителите им, изискванията за безопасност и охрана на труда съгласно ПБЗ на проекта.
- Преди изпълнението на съответните СМР, материалите и всички вложени материали и изделия да се съгласуват с Възложителя и проектант

URL: https://app.eop.bg/today/409722

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД