Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6164398

Публикувана на: 03.07.2024

Краен срок: 15.07.2024

Прогнозна стойност: 75000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ ЗА ЯДРЕНО РЕГУЛИРАНЕ

Уникален номер на поръчката: 00382-2024-0004

Целите на настоящата поръчка са: Да се направи анализ на прилаганите в страната методики за проектиране на лъчезащитни прегради в обекти с ускорители на електрони за лъчелечение, използвани в режим “FFF” (без изравняващ филтър). Да се разработи методика за определяне на контролни нива за оптимизиране на радиационната защита в тези обекти, като се вземат предвид техническите характеристики и особеностите при различни режими на работа на съвременните медицински ускорители за лъчелечение.

Така ще се унифицира подходът и процесът при проектиране на лъчезащитни прегради и конструкции в обекти с ускорители на електрони за лъчелечение, работещи в режим “FFF”. Това ще подпомогне специалистите и други заинтересовани лица, чиято дейност е свързана с:
- извършване на анализи и оценки за състоянието на радиационната защита в обекти с медицински ускорители за лъчелечение;
- проектиране на лъчезащитни прегради и конструкции в обекти с медицински ускорители за лъчелечение;
- измервания и  контрол на ефективността на лъчезащитата в обекти с медицински ускорители за лъчелечение.

URL: https://app.eop.bg/today/407414

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД