Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5991891

Публикувана на: 24.04.2024

Краен срок: 08.05.2024

Прогнозна стойност: 65000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ "КАБИЮК" ДП

Уникален номер на поръчката: 00518-2024-0005

ДП „Кабиюк”, наричано по-нататък за краткост “Възложител”, на основание чл. 187, ал. 1 от Закона за обществени поръчки (ЗОП), във връзка с чл. 20, ал. 3, т. 2 от ЗОП, организира провеждане на обществена поръчка, чрез събиране на оферти с обява по реда на Глава 26 от Закона за обществените поръчки, при която ще избере изпълнител на обществената поръчка. Участниците в настоящата обществена поръчка, следва да се съобразят с всички указания, условия и изисквания, представени в Обявата и приложенията към нея.
Предмет на поръчката:
„Доставка на гуми  за МПС и ССТехника необходими за автопарка на ДП „Кабиюк” –гр.Шумен през 2024 година за срок от дванадесет месеца”
             Изпълнението на обществената поръчка се изразява в доставка на гуми по единични цени, съгласно приетата ценова оферта на избрания изпълнител. Всяка доставка се извършва след предварителна заявка, подадена по имейл или телефон, от определения от Възложителя координатор към определения от изпълнителя координатор за изпълнението на договора.     
Всяка доставка се извършва в срок до 3 (три) работни дни, след подаването на заявката.
При необходимост от доставка на гуми, които не са налични в склада, срокът на доставка е до 5 (пет) работни дни, считано от датата на заявката за доставка.
В случай че Възложителят придобие други МПС и ССТехника, освен посочените в „Техническата спецификация“, след сключване и влизане в сила на договора за доставка и има необходимост от гуми за тях, то те следва да могат да се доставят при спазване на договорените с Изпълнителя условия. Основните видове гуми необходими за автопарка на ДП „Кабиюк” и техните характеристики са посочени в Техническата спецификация.




 

URL: https://app.eop.bg/today/378958

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД