Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6218763

Публикувана на: 22.07.2024

Краен срок: 14.08.2024

Прогнозна стойност: 92600.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АВТОМАГИСТРАЛИ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 06445-2024-0010

Настоящата обществена поръчка е част от обществена поръчка с предмет: „Доставка на лични предпазни средства за нуждите на „Автомагистрали ЕАД, с обща прогнозна стойност 98 300,00 (деветдесет и осем хиляди и триста) лева без ДДС, за целия период на възлагане от 12 (дванадесет) месеца, разделена на следните обособени позиции:
- Обособена позиция № 1: „Доставка на обувки
- Обособена позиция № 2: „Доставка на лични предпазни средства
- Обособена позиция № 3: „Доставка на облекло и обувки за хигиенистки
- Обособена позиция № 4: „Доставка на диелектрични лични предпазни средства
- Обособена позиция № 5: „Доставка на лични предпазни средства по чл.12, ал.1,т.1 от ЗОП

В обществената поръчка е налична обособена позиция, която ще се възлага на основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП, във връзка с чл. 7 от ППЗОП по реда, предвиден за индивидуалната й стойност, както следва:
Обособена позиция № 4: „Доставка на диелектрични лични предпазни средства”
Съгласно чл. 21, ал. 6 от ЗОП, Възложителят има право да възлага обособени позиции по реда, валиден за индивидуалната стойност на всяка една от тях, при условие, че стойността на съответната обособена позиция не надхвърля 156 464 лв. за доставки и услуги и общата прогнозна стойност на обособените позиции, възложени по този начин не надхвърля 20 на сто от общата стойност на поръчката. В тези случаи независимо от остатъчната стойност на поръчката тя се възлага по реда, приложим към общата прогнозна стойност на цялата поръчка.
Тъй като индивидуалната прогнозна стойност на Обособена позиция № 4 е под 50 000 лв. без включен ДДС, същата попада в приложното поле на чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП. С оглед изложеното и на основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП Обособена позиция № 4: „Доставка на диелектрични лични предпазни средства” ще бъде възложена по реда на чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП – чрез директно възлагане и за нея оферта не следва да се подава в настоящата процедура.
В изпълнение на чл. 21, ал. 6 от ЗОП, независимо от размера на остатъчната стойност на поръчката, тя се възлага по реда, приложим към общата прогнозна стойност на цялата поръчка.
Предвид размера на общата прогнозна стойност на цялата поръчка, същата следва да бъде възложена чрез „събиране на оферти с обява” по реда на глава двадесет и шест от ЗОП.

Остатъчната стойност на поръчката след отделянето на Обособена позиция № 4 е 92 600 лв. (деветдесет и две хиляди и шестстотин) без ДДС и е разпределена както следва:
1. Обособена позиция № 1: „Доставка на обувки - 26 400,00 (двадесет и шест хиляди и четиристотин) лева без ДДС;
2. Обособена позиция № 2: „Доставка на лични предпазни средства - 53 200,00 (петдесет и три хиляди и двеста) лева без ДДС;
3. Обособена позиция № 3: „Доставка на облекло и обувки за хигиенистки” - 2 900,00 (две хиляди и деветстотин) лева без ДДС;
4. Обособена позиция № 4: „Доставка на лични предпазни средства по чл.12, ал.1,т.1 от ЗОП - 10 100,00 (десет хиляди и сто) лева без ДДС;

Оферти могат да бъдат подавани за една, за няколко или за всички обособени позиции. Участниците са длъжни да оферират всички артикули, включени в обособената позиция.
Прогнозната стойност е осигурена със собствени средства от дейността на Възложителя и е определена от него като максималната такава за всяка обособена позиция в настоящата обществена поръчка. Надвишаването й по всяка отделна обособена позиция е основание за отстраняване, съгласно чл. 107, т. 2, буква „а” от ЗОП.
 

URL: https://app.eop.bg/today/405947

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД