Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6133781

Публикувана на: 25.06.2024

Краен срок: 05.07.2024

Прогнозна стойност: 76119.17 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РУСЕ

Уникален номер на поръчката: 00115-2024-0025

Предметът на обществената поръчка е „Доставка на съдове за хранене за еднократна употреба за ОССД /ДСХ "Възраждане", ДПЛД "Приста", ДПЛФУ "Милосърдие" и  Домашен социален патронаж/, Детска млечна кухня /ДМК/, ОП "Обреден дом", Общинско предприятие "Обществена трапезария и социални жилища" /ОТСЖ/.
В съответствие с разпоредбите на Закона за обществените поръчки процедурата е предназначена за изпълнение от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, тъй като обектът попада в обхвата на Списък на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП. Тези лица (специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания) трябва да отговарят на условията в чл. 12, ал. 5 и ал. 6 от ЗОП.
В обществената поръчка могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лицата, регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
 

URL: https://app.eop.bg/today/404759

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД