Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5282175

Публикувана на: 23.10.2023

Краен срок: 09.11.2023

Прогнозна стойност: 69900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "МИТНИЦИ"

Уникален номер на поръчката: 00334-2023-0048

1. Предмет на възлагане с настоящата поръчка е: „Изработка и доставка на знамена за нуждите на Агенция „Митници“.
Предметът и естеството на обществената поръчка е свързан с изработка и доставка на знамена за нуждите на Агенция „Митници“.
При изработването на знамената участниците следва да се съобразят с изискванията посочени в Закона за държавния печат и националното знаме на Република България и изискванията за изготвяне на емблемата на Европейския съюз. Изработените знамена следва да бъдат:
-  нови и неупотребявани;
- произведени от качествени материали, осигуряващи нормална и безпроблемна експлоатация за периода на ползването им (да издържат на атмосферни условия на открито, ветропроходими);
-  устойчиви на механични въздействия (силен вятър);
-  влагоустойчиви и цветоустойчиви, в нормалните граници за изделия от този тип при външни климатични условия.

2. Обособени позиции
Не се предвиждат обособени позиции.
Съгласно чл. 187, ал. 4 от ЗОП Възложителят не е длъжен да предоставя мотиви за невъзможността за разделяне на обособени позиции на поръчката.

3. Прогнозна стойност
Прогнозната стойност на поръчката, определена в съответствие с разпоредбата на чл. 21, ал. 2 и 3 от ЗОП към датата на откриване на поръчката и при спазване на правилата на чл. 21, ал. 1 от ЗОП и чл. 27 от ППЗОП е в размер на 69 900,00 (шестдесет и девет хиляди и деветстотин) лева без начислен ДДС.
Предложените цени трябва да бъдат предложени в лева без ДДС, закръглени до втория знак след десетичната запетая. Същите следва да включват всички разходи на Изпълнителя, свързани с качествено и срочно изпълнение на предмета на договора.
 

URL: https://app.eop.bg/today/333420

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД