Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6391085

Публикувана на: 07.10.2024

Краен срок: 18.10.2024

Прогнозна стойност: 99900.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Уникален номер на поръчката: 00073-2024-0052

Предмет на настоящата обществена поръчка е определяне на изпълнител за „Подготовка на проекти на решения на общото събрание на РСУО Велико Търново и на общинските съвети на общините-членки на РСУО Велико Търново, изготвяне на обосновка за начина на поддръжка и управление на системата за разделно събиране и рециклиране на биоразградими битови отпадъци, изготвяне на документации за възлагане на обществени поръчки и изготвяне на проект на план за изпълнение на дейностите, във връзка с подготовка на проектно предложение по процедура № BG16FFPR002-2.004 „Мерки за изграждане, разширяване и/или надграждане на общински/регионални системи за разделно събиране и рециклиране на биоразградими отпадъци - втора“ по Приоритет  2 „Отпадъци” на Програма „Околна среда“ 2021-2027 г.“
В изпълнение на обществената поръчка, Изпълнителят следва да изпълни следните дейности:
Дейност 1.  Подготовка на проекти на решения на Общинските съвети на 6-те общини, на Общото събрание на РСУО Велико Търново и на споразумение за партньорство между общините, във връзка с кандидатстване по процедурата, заедно с изискваните придружаващи ги документи и анализи.
Дейност 2. Изготвяне на обосновка за начина на поддръжка и управление на системата за разделно събиране и рециклиране на биоразградими битови отпадъци.
Дейност 3. Изготвяне на документации за възлагане на обществени поръчки, свързани с изпълнение на проекта.
Дейност 4. Изготвяне на проект на план за изпълнение на дейностите, включително изчислени индикатори по проекта и проекто-бюджет на проекта.
 

URL: https://app.eop.bg/today/431587

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД