Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6354687

Публикувана на: 20.09.2024

Краен срок: 30.09.2024

Прогнозна стойност: 156123.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОНИКА "АЛЕКСАНДЪР С. ПОПОВ"

Уникален номер на поръчката: 04392-2024-0001

Целта на поръчката е изграждането на подходяща площадка за спорт, където учениците да могат пълноценно и безопасно да тренират най-разпространените колективни игри – футбол и волейбол. Проектът  предвижда да се изгради нова площадка за най-разпространените спортни игри на открито, разположена в североизточната зона на училищния двор. Предвижда се площадката да бъде с настилка от изкуствена трева и на нея напречно да се разположат две игрища за игра на волейбол, а надлъжно – игрище за футбол на малки вратички.
Площадката ще бъде с правоъгълна форма и размери 34м х 28м. Двата терена за игра на волейбол ще са със стандартни размери от 9м х 18м и ще имат свободна зона от 5м около всяка от страните им до края на игрището, а разстоянието между двете игрища ще бъде общо 6м.
Игрището за футбол на малки вратички ще се разчертае надлъжно на площадката. Външните му очертания ще бъдат на 1м от края на всяка страна на тревната площ или съответно игралното поле ще бъде с размери 32м х 26м.
Настилката от изкуствена трева е необходимо да бъде с височина на стръка мин. 4 см и съгласно технологията на изпълнение върху нея да се положат ситен кварцов пясък и каучукови гранули. Под настилката ще има дренажен слой от различни по размер фракции трошен камък, уплътнени последователно на пластове.
Предвидено е волейболните мрежите за игрищата да се монтират на стълбове с обтегач, които ще са разположени на 1м от края на маркировката по средната осева линия.
Вратите за мини футбол ще бъдат монтирани в двата края на игрището и ще са със стандартни за този тип игра размери от 3м х 2м.
Маркировката за двата вида спорт е необходимо да се направи с различни цветове. Препоръчително е тази за волейбол да бъде в жълто, а за футбол – в бяло.
Новопроектираната площадка за игра ще бъде оградена с предпазна мрежа с височина от 6м. от север, изток и юг. От запад не се предвижда мрежа, защото има съществуваща такава на асфалтовото игрище. Предпазната мрежа ще бъде изградена от метални пана, монтирани на метални стълбове. В средата на стълбовете ще се монтира хоризонтален укрепващ метален профил по цялата обиколка на
мрежата. По ъглите и в средата на страните за пространствено укрепване е необходимо да се поставят диагонални разпънки. Отдолу стълбовете ще завършват с планка за да могат чрез анкери да се монтират към стоманобетонов борд с размери 20 х 20 см, който ще обгражда изцяло игрището.
На запад от тревната площ в игрището ще се направи малка зона с настилка от бетонови павета, която ще служи за разполагане на трибуни. Тя ще представлява правоъгълник с размери 31,5м х 5м. Трибуните ще бъдат 6 бр. предварително изготвени двуредови метални съоръжения за 12 човека всяка. Те ще бъдат с общ капацитет от 72 места, което е достатъчно за едновременно провеждането на училищни занимания по спорт за два класа или за резервни състезатели и публика при провеждането на ученически спортни турнири и състезания.
На юг от игрището съществуващата алея и подход към физкултурния салон ще се обнови и разшири. Предвидено е бетоновата настилка да се премахне и да се изпълни нова настилка от вибропресовани бетонови павета.
Проектът предвижда да се изпълни спортно осветление на игрището. За целта ще бъдат монтирани стълбове, на които ще се разположат енергоспестяващи осветителни прожектори. Предвижда се от изток да се монтира малко светлинно табло за резултати.

URL: https://app.eop.bg/today/425138

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД