Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5349251

Публикувана на: 28.11.2023

Краен срок: 08.12.2023

Прогнозна стойност: 63000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЛЕСИЧОВО

Уникален номер на поръчката: 00230-2023-0011

Предмет на настоящата обществена поръчка е: Избор на изпълнител за зимно поддържане и снегопочистване на общинските пътища на територията на община Лесичово за 2024г.
Избраният изпълнител следва да извършва всички дейности, предвидени за извършване в «Наредба № РД-02-20-19 от 12 ноември 2012г. за поддържане и текущ ремонт на пътищата» - Глава ІV  «Зимно поддържане» - снегопочистване, опесъчаване, поддържане и др., на общинската пътна мрежа /ОПМ/ на Община Лесичово. Предмета на обществената поръчка изисква незабавно и своевременно изпълнение, при съгласуване с кметовете /кметски наместници/ на населените места в общината, и упълномощения представител на общината, осъществяващ приемането на извършените работи по предмета на поръчката.
Поради ранните курсове на автобусите, пътищата от общинската пътна мрежа трябва да бъдат почистени и опесъчени до 7,00 часа. За целта снегопочистващите машини и машините за опесъчаване да се намират на територията на участъка, който ще поддържат. В същия район да се осъществява  зареждането с горивно и смазочни материали.
Снегопочистващите машини, както и опесъчаващите да бъдат оборудвани с необходимите сигнални знаци и светлини, както и необходимото допълнително оборудване /вериги, лопати, стоманено въже и др./
За опесъчаване  на пътищата да се използва естествен  пясък с големина на зърната 8 мм., без глинести и вредни примеси.
Да има осигурена телефонна връзка за предаване и приемане на информация по всяко време на денонощието.
Да разполага с база/и и да съхранява материалите за опесъчаване чисти и сухи.
Да поддържа в ГОТОВНОСТ  екипи, които да се справят с последици от ПТП, аварии и други.
При изпълнение на зимното поддържане и снегопочистване на общинските пътища на  територията на Община Лесичово за 2024г. да се спазват всички нормативни изисквания, свързани с него и посочените в проекто-договора клаузи.
Предвижда се извършване на следните видове работи:
- Снегопочистване- включващо почистване на общинските пътища от снежна покривка;
-Опесъчаване, извършващо се при заледяване на стръмни и затрудняващи движението участъци от общинските пътища.
Изготвени са указания към участниците, образци и проект на договор, съгласно които документи, участниците следва да подготвят офертите си.

 

URL: https://app.eop.bg/today/345404

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД