Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6123441

Публикувана на: 20.06.2024

Краен срок: 01.07.2024

Прогнозна стойност: 241666.66 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЛЮБИМЕЦ

Уникален номер на поръчката: 00604-2024-0007

В предметния обхват на възлагане в настоящата обществена поръчка са включени следните дейности:
За ПОДОБЕКТ 1: „Основен ремонт на Кметство, находящо се в УПИ IX, кв. 19, с. Йерусалимово, Общ. Любимец”
Основните дейности по СМР, които се предвижда да бъдат изпълнени по сградата са следните: по фасадата: Стъргане и очукване на стени, Доставка и полагане на дълбоко прон. грунд по стени,  Доставка и полагане на топлоизолация 5 см- EPS вклю. Дюбели, мрежа, лепило, Доставка и полагане на минерална мазилка по фасади вклю. Грунд, подмяна на дървената дограма – за прозорците с нова от PVC профил и стъклопакет, входните  и вътрешните врати с нови от AL профил. Топлоизолиране на фасадни стени и таван, подмяна на електрическа и ВиК инсталацията. Изпълнение на вътрешни СМР по подмяна на настилките, изкърпване и полагане на армировка и бетон за нова бетонова настилка. Направа на нови замазки и мазилки, полагане на гранитогрес и нови окачени тавани. Направа бетонова настилка около сградата. За обекта има издадено Разрешение за строеж. Обектът е пета категория строеж.
За ПОДОБЕКТ 2: „Основен ремонт на Читалище, находящо се в УПИ X, кв. 19, с. Йерусалимово, Общ. Любимец”
Основните дейности по СМР, които се предвижда да бъдат изпълнени по сградата са следните:  Топлоизолиране на фасадни стени, подмяна на електрическа инсталация, подмяна на дограма, Изпълнение на вътрешни СМР по подмяна на настилките, изкърпване на подови настилки и полагане на армировка и бетон за настилка, направа на нови замазки и мазилки, шпакловка с финен разтвор, боядисване двукратно по стени и тавани. За обекта има издадено Разрешение за строеж. Обектът е пета категория строеж.
Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническа спецификация“ и технически проекти, неразделни части от документацията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/403234

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД