Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5270201

Публикувана на: 04.10.2023

Краен срок: 16.10.2023

Прогнозна стойност: 60000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00566-2023-0022

Доставка на употребявана машина за обработка и поддръжка на ски писти, с година на производство: между 1983 и 1984 г., както и на не повече от 6000 моточаса.
Машината следва да е окомплектована отпред с работещ U образен нож (предно метално гребло) за избутване на сняг, което следва да е с фиксирани крила, а не с чупещи се такива. Краищата на крилата следва да са с дъговидна форма.

U образният нож следва да е механично и хидравлично свързан с машината и да може да се управлява от кабината, със самостоятелен лост за управление. Машината следва да е окомплектована отзад с работеща комбинирана хидравлична фреза – двусекционна, която следва да е механично и хидравлично свързана с машината и да може да се управлява от кабината, със самостоятелен лост за управление.
Машината следва да е със сменено масло на двигател и хидравлична течност на хидравличната система. Веригите следва да са рециклирани с алуминиеви ребра. Управлението следва да е с волан (полукръг). Скорости: две предни и две задни. Задвижване: задни зъбни колела. Предни бандажни колела и по четири броя водещи веригите гумени колела. Кабината следва да е двуместна - водач + място за още един пасажер. Кабината следва да е окомплектована със странични огледала и два допълнително монтирани върху кабината предни фара, а предното стъкло следва да има подгряване против замръзване.
Машината следва да е сглобена с вериги и окомплектована и свързана с прикачните устройства, които фабрично предназначени за работа с машината.

Машината се приема с Протокол без забележки от комисия назначена от Ректора на НСА след непосредствен оглед за съответствие и работоспособност на всички системи, трансмисия, двигател и други механизми и агрегати. Комисията ще има право да изпробва движението на машината напред и назад, както и изправността и работоспособноста на всички системи, трансмисия, хидромотори, двигател и други механизми и агрегати, както и тези на прикачните устройства.
Не се приема машина с наличие на течове на гориво, масло, антифриз и хидравлична течност, виене и шум в хидравлични помпи, хидромотори, трансмисия и двигател, при неравномерно работещ двигател и/или вибрации, загуба на налягане или наличие на въздух в системата, износени зъбни колела, както и с видими износвания и дефекти на отделните системи, окачване, шаси, рама и агрегати.
Няма да бъде приета различна машина от тази описана и декларирана за доставка от Изпълнителя в Техническото му предложение.
 

URL: https://app.eop.bg/today/333679

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД