Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6194914

Публикувана на: 11.07.2024

Краен срок: 22.07.2024

Прогнозна стойност: 132000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОСПАТ

Уникален номер на поръчката: 00166-2024-0011

Предметът на поръчката е “Инженеринг за доставка и монтаж на външен асансьор, включително вертикална планировка в двора на СУ „Димитър Благоев“ в гр. Доспат, община Доспат.“
Изпълнението на предвидените в предмета на поръчката дейности, са следните:  представляват ремонт на тротоари, както следва:
1.  Изготвяне на технически проекти -  Да се извърши проектиране на  външен асансьор  и довеждаща инфраструктура от паркинга на СУ „Д. Благоев“ до ул. “Капитан Петко войвода„.  Инвестиционният проект да се изготви във фаза на „Технически проект„ с обхват, достатъчен за успешно изпълнение на инвестиционното намерение и в съответствие на с Наредба №4  за обхват и съдържание на инвестиционните проекти.
При пресичане или засягане на други инвестиционни съоръжения и комуникации с проекта да се предвиди тяхното изместване или укрепване ,съгласувано със собственика им.

2. Авторски надзор.
Авторът на проектите се задължава с изпълнението на настоящата поръчка да упражни и последващ авторски надзор по време на СМР на обекта  в съответствие с изискванията на чл. 162, ал.2 от ЗУТ . С изпълнението на авторския надзор, проектанта се задължава да подписва необходимите актове, протоколи и др. документи по времето на строителството, освен ако те са в нарушение на одобрените проекти, нормативни и законови  изисквания.

   3. СМР, доставка и монтаж на външен асансьор, включително вертикална планировка в двора.
Дейността предвижда извършването на строително – монтажни работи, както следва:
–Изграждане на външен асансьор, включително вертикална планировка в двора на СУ за деца с увреждания и намалени двигателни потребности. Външния асансьор ще се разположи външно на сградата на СУ „Д. Благоев„ посока от към улица „Кирил и Методий“.  Трябва да бъде с 4 спирки, като вратите трябва да се отварят от две страни на първата спирка от към спортната зала,  а на другите три спирки от  към сградата на училището. Същият трябва да е с размерите да се побира инвалидна количка или друг вид специализирана такава и един друг пътник придружител. Трябва да се проектира и изгради необходимата конструкция /шахта/ за асансьора, която ще бъде пристроена към сградата на училището. От паркинга до улица „К. Петко войвода“ до асансьора / зад училището/  трябва да се проектира и  изгради подход за инвалидна количка или друг вид количка за деца в неравностойно положение, по който подход да се осигури достъпа. Същият трябва да покрит посредством конструкция и монтирани поликарбонови платна за предпазване при снеговалежи и дъждове. Това всичко трябва да  бъде проектирано съгласно  НАРЕДБА № 4 от 1 юли 2009 г. за проектиране, изпълнение и поддържане на строежите в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението, включително за хората с увреждания.
 

URL: https://app.eop.bg/today/410196

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД