Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6344675

Публикувана на: 17.09.2024

Краен срок: 30.09.2024

Прогнозна стойност: 31190.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ГЕОРГИ СТРАНСКИ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00178-2024-0025

Процедура по реда на Закона за обществените поръчки за, „Доставка на ново непрекъсваемо токозахранващо устройство (UPS) за линеен ускорител” съгласно техническата спецификация (Приложение №1) и условията на настоящата документация. Закупеното устройство трябва да е ново и да отговаря на данните от Техническата оферта (Предложение за изпълнение на поръчката в съответствие с техническите спецификации и изисквания на възложителя - Приложение №3) и Ценова оферта (Ценово предложение  -Приложение №2 ).
Пълното описание на предмета на поръчката е описано в приложения към документацията образец на Техническа оферта (Предложение за изпълнение на поръчката в съответствие с техническите спецификации и изисквания на възложителя – Приложение №3 ) и Ценова оферта (Ценово предложение- Приложение №2).
Оферираните непрекъсваемо токозахранващо устойство (UPS), трябва да е ново и да  отговаря на данните от Техническата оферта (Предложение за изпълнение на поръчката в съответствие с техническите спецификации и изисквания на възложителя - Приложение №3) и Ценова оферта (Ценово предложение  -Приложение №2 ).
Доставката, монтажът и пускането в експлоатация на непрекъсваемо токозахранващо устройство се извършват на определените за това места от Възложителя, на територията на „УМБАЛ Д-р Георги Странски” ЕАД – Плевен. Изпълнителят извършва и обучение на персонала на Възложителя, за работа с устройството.
Всички разходи – за доставка на устройството, монтаж, пускане в експлоатация, обучение за работа, гаранционна поддръжка, която включва и вложените резервни части в гаранционния срок и профилактика, както и други дейности, свързани с изпълнение предмета на настоящата обществена поръчка, са за сметка на Изпълнителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/426613

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД