Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6064509

Публикувана на: 27.05.2024

Краен срок: 07.06.2024

Прогнозна стойност: 32600.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: „СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ „ПРОФ. Д-Р МАРИН МУШМОВ“ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00801-2024-0005

  • Възложител.
  • Възложител на настоящата обществена поръчка за избор на изпълнител, възлагана по реда на Глава двадесет и шеста от Закона за обществените поръчки чрез събиране на оферти с обява, съгласно чл. 5, ал. 2, т. 16 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) е Управителят на „Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания“ ЕООД София-град /наричана по-долу за краткост „СБАЛОЗ ПРОФ.Д-Р МАРИН МУШМОВ“ ЕООД/. „СБАЛОЗ ПРОФ.Д-Р МАРИН МУШМОВ“ ЕООД е с административен адрес: гр. София 1784, район „Младост”, бул. „Андрей Сахаров” № 22, тел/факс.: 02/975 3950, е-mail: sbaloz.sofia-grad@mail.bg
    Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.sbalozsofia.com/
    Адрес на профила на купувача (URL):
    https://app.eop.bg/today/292007
    https://app.eop.bg/buyer/1209
    Лице за контакт: Снежана Христова – Административен секретар

    2. Обект и предмет на обществената поръчка
    Обектът на настоящата обществена поръчка е „доставки на стоки, осъществявани чрез покупка” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП.
    Предмет на настоящата обществена поръчка е „Доставка на почистващи препарати, консумативи и дезинфектанти за нуждите на Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания  Проф.д-р Марин Мушмов“ ЕООД град София по обособени позиции“.
    Доставките се извършват на адреса на болницата – гр. София 1784, район „Младост”, бул. „Андрей Сахаров” № 22, по заявка на болницата в зависимост от потребностите на лечебното заведение.

    3. Правно основание. Мотиви.
    3.1. Обществената поръчка се провежда на основание чл. 187 във връзка с чл. 20, ал. 3, т. 2 от ЗОП чрез събиране на оферти с обява. В обществената поръчка могат да участват всички български и/или чуждестранни физически или юридически лица, включително техни обединения, които имат право да изпълняват доставки съгласно законодателството на държавата, в която са установени. Участниците могат да подават оферти за една, за няколко или за всички обособени позиции. При подаване на оферта за съответната обособена позиция участниците задължително включват в офертата си всички номенклатурни единици съгласно техничексата спецификация на Възложителя.
    3.2. Настоящата поръчка е предназначена за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания в частта за обособена позиция № 2 - „Доставка на почистващи препарати и консумативи, включени в списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП“, чиито предмет е включен в Списък на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, утвърден с РМС №591/18.07.2016 г., обн. с ДВ № 67/26.08.2016 г.
    В обществената поръчка по обособена позиция № 2 - „Доставка на почистващи препарати и консумативи, включени в списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП“;могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им се разглеждат само ако няма допуснати оферти на участници специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
    3.3. Мотиви по чл. 231, ал. 5 от ЗОП.
    На основание чл. 231, ал. 5 от ЗОП в настоящата поръчка Възложителят се отклонява от стандартизирания образец на договор за доставка. Предметът на настоящата обществена поръчка се характеризира като доставка според чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП. Този стандартизиран образец е унифициран за всички възлагани услуги. Поради универсалността му част от клаузите му са неприложими, а същевременно липсват такива, отчитащи спецификата на конкретната обществена поръчка. Ето защо при изготвяне на проекта за договор (част от задължителното съдържание на документацията на обществената поръчка) възложителят е принуден да внесе нови клаузи в съдържанието му, а други да измени единствено и само за да направи използваем стандартизирания образец. Същевременно не е засегнато и е налице минимално необходимото договорно съдържание по чл. 69 от Правилника за прилагането на Закона за обществените поръчки (ППЗОП) във връзка с чл. 112, ал. 5 от ЗОП.

    РАЗДЕЛ III. ОБОСОБЕНИ ПОЗИЦИИ И ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ
     

  • Обособени позиции.
  • Настоящата обществена поръчка е разделена в 3 (три) обособени позици, като във всяка от обособените позиции се съдържат номенклатурни единици.
    Предметът на обществената поръчка включва следните обособени позиции:
    Обособена позиция № 1 – „Доставка на почистващи консумативи“;
    Обособена позиция № 2 - „Доставка на почистващи препарати и консумативи, включени в списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП“;
    Обособена позиция № 3 – „Доставка на дезинфектанти“.

    Участниците подават оферта за една, няколко или всички обособени позиции. Възложителят поставя изискване за комплексност на офертата - в предложението задължително се включват всички номенклатурни единици от съответната обособена позиция.
    Възложителят не поставя ограничение за броя на обособените позиции, които ще се възложат на един изпълнител.
    Оценяването ще се извършва поотделно за всяка обособена позиция.
     

  • Прогнозна стойност.
  • Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 32 600 лв. (тридесет и две хиляди и шестстотин лева) без ДДС. Прогнозната стойност се формира по следния начин:
    Прогнозна стойност на обособена позиция № 1 – „Доставка на почистващи консумативи“ – 10 900 лв. (десет хиляди и деветстотин лева) без ДДС;
    Прогнозна стойност на обособена позиция № 2 - „Доставка на почистващи препарати и консумативи, включени в списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП“ – 10 000 лв. (десет хиляди лева) без ДДС;
    Прогнозна стойност на обособена позиция № 3 – „Доставка на дезинфектанти“ – 11 700 лв. (единанадесет хиляди и седемстотин лева) без ДДС.

    Прогнозната стойност на обществената поръчка е формирана на база потребностите на лечебното заведение за срок от 12 (дванадесет) месеца.

    Важно: Участниците следва да се съобразят с прогнозната стойност на обществената поръчка. Възложителят отстранява участник, който е предложил оферта над прогнозната стойност за съответната обособена позиция. В цената се включват всички разходи, свързани с качественото изпълнение на поръчката в описания вид и обхват в Техническата спецификация.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/388349

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД