Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6391011

Публикувана на: 07.10.2024

Краен срок: 18.10.2024

Прогнозна стойност: 95000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТОПЛОФИКАЦИЯ - ПЛЕВЕН АД

Уникален номер на поръчката: 00375-2024-0014

Предметът на поръчката включва еднократна доставка франко склада възложителя на предварително изолирани тръби, фитинги и материали за монтажа им. Техническите параметри и изисквания, на които трябва да отговарят стоките предмет на поръчката са съгласно Техническа спецификация (елемент на документацията за участие).
Стоките, предмет на поръчката са предназначени за аварийни ремонти и рехабилитация на съществуващи участъци от топлопреносната мрежа. Доставката на стоките се извършва с транспорт на Изпълнителя до склада на Възложителя.
 Изискванията по техническата спецификация се считат за задължителни минимални изисквания към офертите. Неспазването на изискванията по техническата спецификация води до отстраняване на участника. За всеки конкретно посочен в техническата спецификация стандарт, спецификация, техническа оценка, техническо одобрение или технически еталон, възложителят приема и еквивалентно/и такова/такива.
 

URL: https://app.eop.bg/today/431794

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД