Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6127058

Публикувана на: 21.06.2024

Краен срок: 01.07.2024

Прогнозна стойност: 94407.92 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: 3 ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ"

Уникален номер на поръчката: 02017-2024-0005

Предмет на настоящата обществена поръчка е свързан с изпълнение на СРР/СМР за обособяване на STEM център, включващ  учебни кабинети (по роботика,природни науки и математика) и коридорите до тях, намиращи се на четвърти етаж – корпус А и корпус Б в сградата на III ОУ „Ангел Кънчев“ в гр.Варна.
Всички СМР, включени в поръчката, представляват "текущ ремонт" по смисъла на параграф 2, т. 43 от ДР на от ЗУТ.

Предметът на обществената поръчка включва:

  • Изпълнение на строително-ремонтни работи/строително-монтажни работи (СРР/СМР), включително доставка на материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необходими за изпълнение на обществената поръчка, в съответствие с Техническите спецификации и количествените сметки.
  • Гаранционна отговорност съгласно срокове за отделните видове строително – монтажни работи и съоръжения регламентирани в Наредба № 2  от 31 юли 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, във връзка с чл. 160, ал. 4 и ал. 5 от ЗУТ.


Дейностите, включени в предмета на обществената поръчка, са свързани с :

А. Подмяна на осветителни тела, изграждане на ел.инсталация в СТЕМ пространство: демонтаж на стари осветителни тела; доставка и монтаж на Табла електрически; модулна кула с комплект 2 бр. контакт, разклонителни кутии и нови осветителни тела; подмяна на ключове за осветление и на съществуващи контакти; доставка и монтаж на стенни кабелни канали и др.
Б. Подмяна на ламинат, врати и шпакловане в СТЕМ пространство: демонтаж, доставка и монтаж на врата с каса, на алуминиева дограма ( вкл. обръщане около врати и прозорци), монтаж на преградни стени от гипсокартон; стъргане на стари латексови  бои и шпакловки, шпакловка, грундиране, демонтаж на стари настилки и подови первази, балатум, ламиниран паркет; полагане на саморазливна замазка и нова подова винилова настилка в класни стаи и др.

Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в Приложение № 1 - „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за участие.

Обществената поръчка се финансира в рамките на процедура за предоставяне на средства от Механизма за възстановяване и устойчивост, Стълб „Иновативна България“, Компонент 1 „Образование и умения“, Инвестиция 1 „Центрове за НТИМ и иновации в образованието“, процедура чрез директно предоставяне на средства на конкретни крайни получатели BG-RRP-1.015 „Училищна STEM среда“ по Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България, финансирано от Европейския съюз – NextGenerationEU.

URL: https://app.eop.bg/today/392026

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД