Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6164415

Публикувана на: 03.07.2024

Краен срок: 15.07.2024

Прогнозна стойност: 196349.70 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ФРЕНСКА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ "АНТОАН ДЬО СЕНТ - ЕКЗЮПЕРИ" - гр. ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 02123-2024-0002

Предметът на обществената поръчка включва основен ремонт на три спортни площадки – една за мини футбол, една комбинирана спортна площадка за баскетбол и волейбол и една писта за лека атлетика в двора на ФЕГ„Антоан дьо Сент Екзюпери“.  Предвижда се изпълнението  на проекта да се  извърши на един етап:
Спортна площадка № 1 - Игрище за минифутбол ще бъде изградено североизточно от съществуващата основна сграда. Размерите на игралното поле на спортната площадка за мини футбол ще бъде 36х18 метра. Посочените размери са без осигурителни ивици. Ориентацията на спортното игрище е северозапад-югоизток. Площадката се ситуира в съществуващо бетоново игрище с изградена конструкция за ограда. Мрежите на огражденията са за подмяна, състоянието им не е добро. На места или липсват или са прокъсани. Предвижда се монтаж на метална мрежа 2 м височина на съществуващата конструкция и над нея текстилна мрежа с 2 м височина. Върху съществуващата настилка се слага ПВЦ фолио и се налива 10 см стоманобетонна плоча, която ще се шлайфа за изравняване. Върху нея се монтира изкуствена трева 4 см височина.
* Спортна площадка № 2 - Комбинирано игрище за волейбол и баскетбол е разположено на изток в имота. Ориентацията на комбинираната спортна площадка за волейбол и баскетбол е югозапад-североизток. Размерът й е 28/15 метра без осигурителната ивица. Игрището се разполага върху съществуваща бетонова игрова площадка. Има изградена ограждаща конструкция. Състоянието на мрежата е окаяно и се нуждае от подмяна. Ще се монтира метална мрежа с височина 2 м., а над нея текстилна мрежа с височина 2 м. Върху съществуващата настилка се полага ПВЦ фолио. Изгражда се нова стоманобетонна плоча 10 см и върху нея ще се монтира EPDM с 2 см височина. 
Спортна площадка № 3 - Леко атлетическа писта за бягане с четири на брой коридора. Обектът е с дължина 100 м и ширина 5м. Настилката се предвижда да е подходяща за извършване на леко атлетически дейности. Няма съществуващи ограждения, като не се предвиждат и такива. Върху съществуващата бетонова настилка, се изгражда нова стоманобетонова настилка с височина 10 см. В двата края на пистите се планират две зони от по 2 метра, в които се прави рампа с 5% наклон за да няма ръб, образуван от наливането на новата плоча върху съществуващата.
Обектът е IV-та категория съгласно чл. 137, т. 4 от ЗУТ, буква „Д” –  жилищни и смесени сгради със средно застрояване; сгради и съоръжения за обществено обслужване с разгъната застроена площ от 1000 до 5000 кв.м или с капацитет от 100 до 200 места за посетители.
За обекта е издадено Разрешение за строеж № 126 от 21.05.2024г. от община Пловдив.
Обществената поръчка се финансира с целеви средства от МОН по „Програма за изграждане и основен ремонт на спортни площадки и физкултурни салони в държавните и общинските училища за периода 2024 – 2026г. и собствени средства на възложителя.

URL: https://app.eop.bg/today/407074

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД