Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6191253

Публикувана на: 10.07.2024

Краен срок: 24.07.2024

Прогнозна стойност: 97500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА

Уникален номер на поръчката: 02431-2024-0004

При изпълнение на настоящата обществена поръчка, следва да се извърши: инженеринг - проектиране, авторски надзор и изпълнение на СМР на съответния обект, свързан с изпълнение на СМР с цел основен ремонт на съществуваща спортна площадка, находяща се в УПИ VI-1961 „за обект на образованието, ТП и обслужваща инфраструктура“, кв.16 по плана на микрорайон в гр.Варна (ПИ 10135.3513.250). Предвижда се изграждане и оборудване със спортни съоръжения на следните нови игрища – игрище за баскетбол (30 х 16 м), две игрища за волейбол (26 х 24 м) и игрище за тенис на маса с 2бр. маси  (7 х 9 м).
4.1. В предметния обхват на възлагане са включени следниет дейности:
Дейност 1: Проектиране - Изготвяне на инвестиционен проект във фаза „технически проект“ съгласно Наредба № 4 от 21.05.2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти, ЗУТ и подзаконовите нормативни актове по прилагането му.
Проектната разработка следва да включва минимум следните части:

  • Част Архитектура
    • Част Конструктивна
    • Част Геодезия
    • Част План за безопасност и здраве
    • Част План за управление на строителните отпадъци
    • Сметна документация.

Дейност 2: строителство/СМР - съгласно одобрения инвестиционен проект, която да включва като минимум следните СМР:
- Нивелирано фрезоване на съществуваща асфалтова настилка и почистване на строителната площадка от отпадъци и извозването им до депо;
- Битумен разлив за свръзка;
- Доставяне и полагане на плътна асфалтова смес с дебелина 4 см;
- Нанасяне на саморазливна акрилна 4-слойна спортна настилка;
- Разчертаване на игрищата.
- Доставка и монтаж на спортно оборудване: 2бр. баскетболни конструкции с табло, снабдено с ринг и мрежа; 2 комплекта волейболни колове с бутуши и мрежа;  2 бр. тенис маси с мрежа за игра на открито.
- Извършване на необходимите изпитвания и лабораторни изследвания;
- Съставянето на строителните книжа;
- Отстраняване на недостатъците, установени при предаването на строежа и въвеждането му в експлоатация;
- Гаранционно поддържане на строежа, включващо отстраняване на проявени дефекти през гаранционните срокове, определени в Наредба № 2 от 31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти.
Дейност 3: авторски надзор - Във връзка с точното спазване на инвестиционния проект при изпълнението на СМР, изпълнителят посредством отделни правоспособни лица, автори на приложимата проектна документация по части, следва да осъществява авторски надзор съобразно изискванията на чл. 162 от ЗУТ и договора за изпълнение.
Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в Приложение 1 - „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за участие.
Финансирането се осигурява по „Програма за изграждане и основен ремонт на спортни площадки и физкултурни салони в държавните и общинските училища за периода 2024 - 2027 г.“, Модул 3 - „Изграждане и основен ремонт на открити спортни площадки“, Дейност II „Основен ремонт на съществуваща спортна площадка“

URL: https://app.eop.bg/today/408257

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД