Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6173055

Публикувана на: 04.07.2024

Краен срок: 15.07.2024

Прогнозна стойност: 77833.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Държавна агенция "Технически операции" (ДАТО)

Уникален номер на поръчката: 04892-2024-0006

Предметът на настоящата обществена поръчка е: „Доставка на летни и зимни автомобилни гуми и акумулаторни батерии за служебните автомобили и мотоциклети на Държавна агенция „Технически операции“ по обособени позиции“, както следва:
Обособена позиция № 1: „Доставка на летни и зимни автомобилни гуми за служебните автомобили на Държавна агенция „Технически операции“:
Предметът на поръчката по настоящата обособена позиция е доставка на 134 броя летни автомобилни гуми и 118 броя зимни автомобилни гуми с размери и минимални изисквания към техническите им параметри, подробно описани в техническа спецификация № 31-7891/10.06.2024 г., приложена в подточка 2.1. на т. 2 „Техническо предложение“ от секция „Изисквания“ на настоящата обособена позиция от електронната обществена поръчка в ЦАИС ЕОП.

Обособена позиция № 2 „Доставка на акумулаторни батерии за служебните автомобили и мотоциклети на Държавна агенция „Технически операции“:
Предметът на поръчката по настоящата обособена позиция е доставка на 110 броя автомобилни акумулаторни батерии и 1 брой мотоциклетна акумулаторна батерия с минимални изисквания към техническите им параметри, подробно описани в техническа спецификация № 31-7068/21.05.2024 г., приложена в подточка 2.1. на т. 2 „Техническо предложение“ от секция „Изисквания“ на настоящата обособена позиция от електронната обществена поръчка в ЦАИС ЕОП.

Условия на възложителя за изпълнение на договорите:
1. Участникът избран за изпълнител на поръчката по обособена позиция № 1 следва да разполага със склад/магазин/помещение на територията на гр. София, където ще се извършват доставките на новите зимни и летни автомобилни гуми и приемането от изпълнителя на рекламираните автомобилни гуми. За изпълнение на тези дейности, посоченият от изпълнителя склад/магазин/помещение на територията на гр. София следва да разполага с необходимата офис техника за съставяне и отпечатване на документите по:
- приемо-предаване на новите летни и зимни автомобилни гуми;
- приемане от изпълнителя на рекламираните летни и зимни автомобилни гуми.
2. В изпълнение на изискванията на Закона за управление на отпадъците и Наредбата за изискванията за третиране на излезлите от употреба гуми (ПМС № 221 от 14.09.2012 г.), изпълнителят на поръчката по обособена позиция № 1 се задължава да приема излезлите от употреба автомобилни гуми на възложителя без заплащане.
Участникът избран за изпълнител следва да разполага със склад/магазин/помещение на територията минимум на следните градове: София, Пловдив, Бургас, Варна и Русе, където да се извършва приемането на излезли от употреба летни и зимни автомобилни гуми на възложителя. Посочените от изпълнителя складове/магазини/помещения следва да разполагат с необходимата офис техника за съставяне и отпечатване на документите за приемане на гумите.
Приемането на излезли от употреба автомобилни гуми на възложителя се извършва в срока на действие на договора, с приемо-предавателен протокол, в който приемането на гумите се отразява в килограми.
3. Участникът избран за изпълнител на поръчката по обособена позиция № 2 следва да разполага със склад/магазин/помещение на територията на гр. София, където ще се извършват доставките на акумулаторни батерии и приемането от изпълнителя на рекламираните акумулаторни батерии. За изпълнение на тези дейности, посоченият от изпълнителя склад/магазин/помещение на територията на гр. София следва да разполага с необходимата офис техника за съставяне и отпечатване на документите по:
- приемо-предаване на акумулаторните батерии;
- приемане от изпълнителя на рекламираните акумулаторни батерии.

Условията на възложителя, изискванията за лично състояние и критерии за подбор на участниците и указанията за попълване на документите 
за участие в обществената поръчка се съдържат в „Условия на възложителя“, приложени в т. 1 „Условия на възложителя“ в част „Общи изисквания“ на електронната обществена поръчка в ЦАИС ЕОП.

URL: https://app.eop.bg/today/401489

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД