Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6180944

Публикувана на: 09.07.2024

Краен срок: 25.07.2024

Прогнозна стойност: 65750.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "ЕМИЛИЯН СТАНЕВ"

Уникален номер на поръчката: 03964-2024-0004

Предметът на настоящата обществена поръчка включва: „Доставка и монтаж на обзавеждане и оборудване за нуждите на СУ "Емилиян Станев“, град Велико Търново“ по две обособени позиции“:

ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 1 – Доставка и монтаж на обзавеждане и оборудване“;
ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 2 - Доставка и монтаж на обзавеждане по Национална програма „Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“, модул „Съвременна среда за качествено обучение по хуманитарни науки, по география и икономика, по технологии и предприемачество и за целодневна организация на учебния ден“.
Всеки участник може да подаде оферта за една, няколко или за всички обособени позиции съгласно чл. 46, ал. 4 от ЗОП.
Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка по съответната обособена позиция е описана и регламентирана в „Техническата спецификация“ – Приложение № 1, неразделна част от документацията за участие.
Доставените артикули да бъдат в цялата си окомплектовка, нови, неупотребявани, нерециклирани и без дефекти;
Да бъдат с повърхности, които лесно да се хигиенизират, чисти, без драскотини, подбитости и вдлъбнатини по повърхностите, износоустойчиви, устойчиви на драскане и изгаряне, влагоустойчиви, гарантиращи лесно хигиенизиране;
 Артикулите да отговорят на всички национални и международни стандарти за качество или техен еквивалент по отношение на функционалните характеристики (безопасност, износоустойчивост, устойчивост при триене, деформация или др.);
Мястото на изпълнение на обществената поръчка (доставката) е сградата на СУ "Емилиян Станев" с адрес гр. Велико Търново, ПК 5005, ул. „Мария Габровска“ № 1.
 

URL: https://app.eop.bg/today/408631

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД