Участие като партньор на дружеството за сключване на договор за обединение

Обявлението е в архива.
6208721

Публикувана на: 27.06.2024

Краен срок: 19.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - .info

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като партньор на дружеството за сключване на договор за обединение с цел участие в обявената от Община - Бургас обществена поръчка  с предмет: „Инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) за изграждане на южен обход-пътна връзка от О.Т. 95-209 по плана на ж.к. „Меден Рудник“, гр. Бургас до път I-9“.

            В обхвата на поръчката се включват следните дейности:

            Дейност 1: Проектиране – изготвяне на инвестиционен проект във фаза „технически проект“, съгласно „Наредба №4 от 21.05.2001 г. Обхватът и съдържанието на инвестиционните проекти“, „Закон за устройство на територията“ и подзаконовите нормативни актове по прилагането му на строеж: „Инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) за изграждане на южен обход-пътна връзка от О.Т. 95-209 по плана на ж.к. „Меден Рудник“, гр. Бургас до път I-9“;

            Дейност 2: Изпълнение на СМР на строеж - „Инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) за изграждане на южен обход-пътна връзка от О.Т. 95-209 по плана на ж.к. „Меден Рудник“, гр. Бургас до път I-9“, съгласно одобрен инвестиционен проект;

            Дейност 3: Авторски надзор – упражняване на авторски надзор по време на изпълнение на СМР на строеж „Инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) за изграждане на южен обход-пътна връзка от О.Т. 95-209 по плана на ж.к. „Меден Рудник“, гр. Бургас до път I-9“.

            Подробна информация се съдържа в Техническите условия и спецификации - Приложение № 5, както и в Заданието за проектиране – Приложение № 6, ведно със съответните документи към тях, неразделна част от Документацията за обществената поръчка на Възложителя – Община Бургас.           

Потенциалните кандидати за партньор е необходимо да покриват критериите за подбор на Възложителя, съобразно вида и дела (като проектант и/или строител) на тяхното участие в обществената поръчка, изразено в процентно отношение.

Изискванията на Възложителя – Община Бургас, са обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/396444. Уникалният номер на поръчката е 00797-2024-0054.

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, човешките ресурси, техниката, с която разполагат, опит в изпълнението на дейностите, сходни с предмета на процедурата, както и вида и дела на участие, което предлагат, изразено в процентно отношение.

Към заявлението се прилага попълнено Ценово предложение и Предложение за изпълнение на поръчката – съгласно изискванията и образците, приложени към  Документацията на Възложителя (Община - Бургас), съобразно вида и дела на участието, за която евентуалния партньор желае да кандидатства (като проектант и/или строител).

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.          

           СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения се представят в запечатан непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 15.07.2024 г. 

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД