ВЕНДИНГ АВТОМАТ ХРАНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

Обявлението е в архива.
6194829

Публикувана на: 11.07.2024

Краен срок: 25.07.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Други

Видове обявления:

  • - .info

ОБЯВЛЕНИЕ
за откриване на процедура по отдаване под наем на недвижими имоти, собственост на СБПЛРПФЗ „Света Петка Българска“ ЕООД
На основание чл.29, ал.3 и Правилата за провеждане на търг и конкурс и за сключване на договори за продажба и наем с работници и служители съгласно Приложение № 1 от Правилника за прилагане на закона за публичните предприятия, вземам решение за провеждане на търг с тайно наддаване с открито заседание на тръжната комисия за отдаване под наем на обекти-обособени части от сгради, както
следва:
І. ОПИСАНИЕ НА ОБЕКТИТЕ, ОТДАВАНИ ПОД НАЕМ:
1.Обособени части от сграда, собственост на СБПЛРПФЗ „Света Петка Българска“ ЕООД, находящи се на четири километра от града и допълнително отклонение на около 500м. от пътя Велинград – Якоруда както следва:
1.1. ОБЕКТ – МЯСТО ЗА ВЕНДИНГ АВТОМАТ ХРАНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ- Обособена част от фоайето на Централната болнична сграда с идентификатор 10450.152.6.1.собственост на „СБПЛРПФЗ "Света Петка Българска" ЕООД, находяща се в гр.Велинград, местност „4-ти километър”, с полезна площ от 1 кв.м., с разположение, отляво до централния вход на сградата, която площ ще се ползва за
инсталиране и експлоатация на 1 бр. вендинг-автомат- за храни и безалкохолни напитки. Посочената площ на обектите е съобразно отразената в оценката на независимия лицензиран оценител площ.
Срок за отдаване под наем на обектите- 3г.
Отдаденият под наем обект не може да се ползва извън предназначението му и да се преотдава. Не се допуска промяна в предназначението на обектите, както и не се допуска извършването на подобрения в обектите, освен с предварително писмено съгласие на наемодателя и съгласуване със съответните държавни, общински и контролни органи.
Направените подобрения стават собственост на наемодателя без да дължи обезщетение/ заплащане на подобренията.
ІІ. НАЧАЛНА ТРЪЖНА ЦЕНА, СТЪПКА НА НАДДАВАНЕ.
1. Началната тръжна цена за наем на всеки един от обектите посочени в раздел I е определена въз основа на изготвен доклад за оценка от независим лицензиран оценител както следва:
-За ОБЕКТ – МЯСТО ЗА ВЕНДИНГ АВТОМАТ ХРАНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ - Обособена част от фоайето на Централната болнична сграда на „СБПЛРПФЗ "Света Петка Българска" ЕООД, с полезна площ от 1 кв.м., с разположение, отляво до централния вход на сградата, която площ ще се ползва за инсталиране и експлоатация на  1 бр. вендинг-автомат- за храни и безалкохолни напитки -74.00 лева без ДДС
2. Стъпката за наддаване в случай, че се извършва явно наддаване по т.10.3 от Приложение №1 към чл. 29, ал.3 от ППЗПП / при предложена еднаква най-висока цена от повече участници / е 10%(десет процента) от началната тръжна цена
3. ІІІ. ВИД НА ТЪРГА И ЗАСЕДАНИЕТО - търг с тайно наддаване, с открито заседание на комисията.
Ако има само един участник и предложението му отговаря на изискванията, той се обявява за спечелил за съответния обект и търга се закрива.
При предложена еднаква най-висока цена от повече участници търгът продължава между тях с явно наддаване, като наддаването започва от предложената цена и със стъпка на наддаване от 10%/десет процента/от началната тръжна цена. За спечелил търга се обявява участника, заявил най-висока цена.
ІV. ДЕПОЗИТИ ЗА УЧАСТИЕ, НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ, СРОКОВЕ ЗА ВРЪЩАНЕ - депозит за участие в размер на 50% от началната тръжна цена за съответния обект .Депозитът се внася по сметката на СБПЛРПФЗ „Света Петка Българска“ ЕООД, както следва: IBAN:BG08CECB979010E1547901, BIC CECBBGSF., или в брой на касата – кабинет 112
 V.ДАТА, МЯСТО И ЧАС НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТЪРГА.
1. Търгът да се проведе на 30.07.2024г. от 11.00ч.
2. Мястото на провеждане - СБПЛРПФЗ"Света Петка Българска", конферентна зала, 1 етаж.
VІ. ТРЪЖНА ДОКУМЕНТАЦИЯ - ЗАКУПУВАНЕ, РАЗМЕР И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ НА НЕЙНАТА ЦЕНА, РЕД И МЯСТОТО ЗА ПОЛУЧАВАНЕ
1. Цената на тръжната документация е в размер на 50/петдесет/лева с ДДС.
2. Същата се закупува и получава в касата на „СБПЛРПФЗ "Света Петка Българска" ЕООД- кабинет № 112 срещу заплащане в срок до 14.00ч. на 25.07.2024г.
VІІ. УСЛОВИЯ И СРОКОВЕ ЗА ОГЛЕД НА ОБЕКТА.
Оглед на съответния обект може да бъде извършен от лице, закупило тръжна документация в работните дни в рамките на срока за подаване на документи съответно от понеделник до петък вкл. от 07.30 - 14.00 ч. след предварително съгласуване на ЛЗ – каб.
№116, тел.0359/53273;
VІІІ. КРАЕН СРОК ЗА ПРИЕМАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЯТА ЗА УЧАСТИЕ- до 14.00 часа на 26.07.2024г.
 IX. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ, ДРУГИ ТРЪЖНИ УСЛОВИЯ – съгласно указанията и образците в тръжната документация
 Х.ПОВТОРЕН ТЪРГ- Място и час на повторното провеждане на търга: СБПЛРПФЗ"Света Петка Българска", конферентна зала, 1 етаж на 09.08.2024г.-11.00ч.
- Краен срок за приемане на заявленията за повторния търг - до 14.00ч. на 07.08.2024г. Краен срок за закупуване на тръжна документация за повторния търг - до 14.00ч. на 06.08.2024г.
 ХI. ДОКУМЕНТАЦИЯ. - Със заповед на управителя от 11.07.2024г . са одобрени указанията за провеждане на процедурата и утвърдена тръжната документация. При закупуване на тръжна документация на съответния кандидат се предоставят утвърдените с тръжната документация образци, ведно с екземпляр от одобрените Указания за участие в процедура по отдаване под наем чрез търг с тайно наддаване с открито заседание на тръжната комисия на недвижим имот, собственост на СБПЛРПФЗ „СВЕТА ПЕТКА БЪЛГАРСКА“ ЕООД.
 ХII. ОБЯВЛЕНИЯ И ПУБЛИЧНОСТ.
На основание т.2 от Правилата за провеждане на търг и конкурс и за сключване на договори за продажба и наем с работници и служители съгласно Приложение № 1 към чл. 29, ал. 2 от Правилника за прилагане на закона за публичните предприятия/Приет с ПМС № 85 от 30.04.2020 г.,обн. ДВ. бр.40 от 5 Май 2020г., влязъл в сила от 05.05.2020 г./, условията на търга следва да бъдат обявени на интернет страницата на предприятието и на Агенцията за публичните предприятия и контрол най-малко 14 дни преди датата на търга.
Допълнителна информация - в „ СБПЛРПФЗ "Света Петка Българска" ЕООД, кабинет №114, тел0359/5-32-73, вътрешен-114

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД